Työnantaja ja työntekijä katsovat työsopimusta
 
 
 

Mitä työnantaja voi odottaa työntekijältä?

Webinaari keskiviikkona 12.6.2024 klo 10:00-10:45

Päivä 12.06.24
Aika 10.00 - 10.45
Hinta Maksuton
Paikka Online

Kilpailu työntekijöistä käy kiivaana. Voiko tai uskaltaako työnantaja enää vaatia työntekijältä yhtä paljon kuin ennen, kun työntekijä vaatii yhä enemmän työnantajalta?

Lain mukaan työnantajalla on työnjohto- ja valvontaoikeus, siis vastuu johtaa ja valvoa työtä, ja toisaalta velvollisuus järjestää turvalliset työolosuhteet. Työntekijän vastuulla on noudattaa ohjeita ja määräyksiä unohtamatta huolellisuus- ja lojaliteettivelvoitetta tai salassapitovelvollisuutta. Kun palettiin lisätään vielä paikallinen sopiminen, joka haastaa työyhteisössä käytävää keskustelua, kysymysten määrä alkaa olla vastauksia suurempi.​

Tässä webinaarissa nostetaan esille velvollisuuksia, odotuksia ja keinoja, joilla johto ja esihenkilöt voivat tukea liiketoimintaa. Kysymme muun muassa:

  • Mitä työnantaja voi odottaa työntekijöiltä? ​
  • Kohtaavatko odotukset puolin ja toisin?​
  • Onko esihenkilöiden laissa määritelty valta liukumassa henkilöstölle?​
  • Miten työnantaja voi tukea työntekijää, jotta odotukset täyttyvät puolin ja toisin ja keskusteluyhteys on auki?​

Webinaari on suunnattu kaikille johto-, esihenkilö- ja HR-tehtävissä työskenteleville, jotka haluavat tukea, kannustaa ja haastaa organisaatiota odotusten täyttymisessä.

Ilmoittaudu mukaan!

Lähetämme webinaarin tallenteen kaikille ilmoittautuneille. Kannattaa siis ilmoittautua, vaikka et pääsisi kyseisenä ajankohtana mukaan.

Tutustu myös HR-palveluihimme

Webinaarin asiantuntijat

Johanna Romu

Johanna Romu

HR Advisor, Azets
Johannalla on lähes 10 vuoden kokemus Azetsilla HR- ja palkkapalveluiden erilaisista työtehtävistä. Viimeisen vuoden ajan tehtäviin on kuulunut toimia palkkayhteyshenkilönä sekä auttaa asiakkaiden omia HR-osastoja erilaisissa työsuhteisiin ja palkanlaskentaan liittyvissä asioissa.
Mikko Reittonen

Mikko Reittonen

Senior HR Advisor, Azets
Mikko Reittonen on pitkän linjan henkilöstöhallinnon, osaamisen kehittämisen ja rekrytoinnin osaaja, joka mahdollistaa omassa työssään strategian mukaisesti ajanmukaisen, tehokkaan ja lainmukaisen henkilöstöhallinnon ja työsuojelutoiminnan toteuttamisen.

Ilmoittaudu webinaariin tästä

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin.

Hyväksyn tietosuojakäytännöt. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.