Paikallinen sopiminen
 
 
 

Linkity-työaikajärjestelmän automatisoitu TES-tulkinta

TES-tulkinta tukee myös paikallista sopimista

Webinaari 15.8.2024 klo 10:00-10:45

Päivä 15.08.24
Aika 10.00 - 10.45
Hinta Maksuton
Paikka Online

Tervetuloa mukaan webinaariin, jossa käymme läpi konkreettisia esimerkkejä yleisimmistä paikallisista sopimuksista, ja siitä, miten nämä voidaan automatisoida Linkity-työaikajärjestelmässä palkkatulkinnan näkökulmasta. Automatisoinnin hyödyt konkretisoituvat aika- ja eurosäästöinä ja samalla taataan, että samat tulkintasäännöt pätevät kaikkiin tapauksiin yrityksessä. ​

Webinaarissa käymme läpi mm. seuraavia kysymyksiä:​

  • Mitä tarkoittaa paikallinen sopiminen?​
  • Miten automatisoitu TES-tulkinta tukee paikallista sopimista?
  • Mitä hyötyjä automatisoidusta TES-tulkinnasta siinä on?​
  • Näytämme myös käytännössä, kuinka Linkity-työaikajärjestelmän automatisoitu TES-tulkinta tukee myös paikallista sopimista. ​

Olemme toteuttaneet Azetsilla viimeisen 10 vuoden aikana useita eri työaikajärjestelmien käyttöönottoja. Yleensä asiakkaille tulee yllätyksenä se, ettei yksikään saman työehtosopimuksen käyttöönotto ei ole samanlainen ja että yrityksissä sovelletaan samoja työehtosopimuksen kohtia hyvinkin toisistaan poikkeavilla tavoilla. Yrityksissä on usein vakiintuneita käytäntöjä ja joskus jopa selkeitä paikallisia sopimuksia.

Webinaari on suunnattu talousjohtajille, HR-johtajille ja hankintapäätöksiä tekeville ja soveltuu kaikille, jotka miettivät vaihtoehtoja työaikajärjestelmien ja työehtojen muuttuvassa maailmassa.

Lähetämme webinaarin tallenteen kaikille ilmoittautuneille. Kannattaa siis ilmoittautua, vaikka et pääsisi kyseisenä ajankohtana mukaan.

Webinaarin asiantuntijat

Antti-Pekka Vepsäläinen

CEO, Linkity
Antti-Pekka on Linkityn perustaja ja toimitusjohtaja. Hän on yli 15 vuoden ajan rakentanut työvoimanhallinnan ja palkanlaskennan ratkaisuja joiden ytimessä on edistyksellinen TES-tulkinta.​

Antti Taskila

CRO, Linkity
Antti on toiminut yli kymmenen vuoden ajan myynnin johtavissa tehtävissä ohjelmistoalalla. Tulosjohtajana Linkityllä hän on käynyt läpi lukuisten asiakkaiden kanssa työehtosopimusten tulkintaan ja paikalliseen sopimiseen liittyviä haasteita.

Outi Putkonen

WFM Consultant & Team Lead,​ Azets
Outi toimii WFM-konsulttitiimin vetäjänä. Hän on ollut mukana kymmenissä työaikajärjestelmien käyttöönottoprojekteissa, joissa on käyty läpi erityisesti asiakkaan työehtosopimuksen tulkintaa sekä prosesseja.

Ilmoittaudu webinaariin tästä

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin.

Hyväksyn tietosuojakäytännöt. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.