Integraatio on avain Netvisorin yhä tehokkaampaan käytöön -webinaari
 
 
 

Integraatio on avain Netvisorin yhä tehokkaampaan käyttöön

Webinaaritallenne

 

Yrityksistä lähes 90 % näkee eri ohjelmistojen välisten rajapintojen olemassaolon sekä niiden helpon käytettävyyden tärkeänä tai erittäin tärkeänä asiana liiketoiminnan arjessa*. Kun tieto liikkuu eri ohjelmistojen välillä sujuvasti ilman manuaalista kopioimista, säästyy työaikaa olennaiseen ja inhimillisten virheiden mahdollisuus vähenee.

Me Azetsilla olemme toteuttaneet viimeisen 10 vuoden aikana satoja integraatioita Netvisorin ja eri järjestelmien välille. Tässä yhdessä Netvisorin kanssa toteutettavassa webinaarissa käymme läpi konkreettisesti, millaisia hyötyjä myös suuremman kokoluokan pk-yritykset saavat Netvisorista, millaisia integraatiototeutuksia ohjelmistoon on mahdollista toteuttaa ja millaista apua voimme tarjota yrityksellesi taloushallinnon järjestelmän käyttöönotossa sekä sen jälkeen.

Webinaarissa käymme läpi mm. seuraavia kysymyksiä:

  • Mitä pk-yritykset kaipaavat taloushallinnon järjestelmältä ja kumppanilta?
  • Mitkä ovat Netvisorin vahvuudet taloushallinnon järjestelmänä?
  • Millaista osaamista ja apua voimme Azetsilla tarjota integraatioihin liittyvissä asioissa?

Tämä webinaari on suunnattu sinulle, joka mietit uutta järjestelmää taloushallinnon ratkaisuksi tai haluaisit saada nykyisestä Netvisor-ratkaisusta enemmän irti esim. integraatioiden avulla.

* Visma Solutionsin keväällä 2023 teettämä bränditutkimus (n=303)

Ilmoittaudu mukaan webinaariin. Lähetämme webinaarin tallenteen kaikille ilmoittautuneille. Kannattaa siis ilmoittautua, vaikka et pääsisi kyseisenä ajankohtana mukaan.

Webinaarissa mukana

Jukka Tukiainen

Jukka toimii Azetsilla Netvisor-konsulttitiimin vetäjänä. Hän on ollut rakentamassa kymmeniä Netvisor-integraatioita viimeisen 10 vuoden aikana. Netvisor-järjestelmästä on kokemusta jo 20 vuoden ajalta.

Netvisor

Netvisor on kokonaisvaltainen ratkaisu pk-yrityksien taloushallintoon. Saat kauttamme Netvisor taloushallinto-ohjelman, Netvisor-asiantuntijat ja integraatio-osaamisen sekä tarvitsemasi tukipalvelut. Azets on Netvisor Partner Premium Plus -tilitoimisto.

Katso webinaaritallenne jättämällä yhteystietosi:

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin.

Hyväksyn tietosuojakäytännöt. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.