Epäasiallista käytöstä työpaikalla
 
 
 

Epäasiallista käytöstä työpaikalla – Mitä työnantajan tulee tehdä?

Webinaari tiistaina 20.8.2024 klo 10:00-10:45
Päivä 20.08.24
Aika 10.00 - 10.45
Hinta Maksuton
Paikka Online

Työn arki sujuu mukavasti, kun kukin toimii ammattimaisesti, asiallisesti ja toiset huomioiden. Joskus käy kuitenkin niin, että joku toimii tökerösti, ajattelemattomasti tai loukkaavasti – tahattomasti tai tahallaan. ​

Silloin työnantajan tulee puuttua asiaan, sillä jo lainkin mukaan työnantajalla on työnjohto- ja valvontaoikeus ja toisaalta velvollisuus järjestää turvalliset työolosuhteet. Aina ei kuitenkaan ole helppoa määritellä, milloin puuttumisen raja ylittyy ja miten puuttuminen kannattaisi tehdä. ​

Tässä webinaarissa käydään läpi epäasiallisen käyttäytymisen teemaa sekä juridisesta että johtamisen näkökulmasta. Webinaarin pohjalta saat eväät linjata hyväksyttävän ja ei-hyväksytyn käyttäytymisen rajat sekä työkaluja epäasiallisen käyttäytymisen käsittelyyn ja taklaamiseen.

Kysymme muun muassa: ​

  • Mitä epäasiallinen käytös on ja mitä se ei ole?​
  • Miten epäasiallinen käytös näkyy työyhteisössä?
  • Milloin huumori menee yli?​
  • Miten epäasiallista käytöstä voi ehkäistä ennalta?​


Usein epäsuotuisaa toimintaa voidaan myös ehkäistä ennalta ja webinaarin tärkein tavoite onkin varmistaa onnistunut syyskausi.

Ilmoittaudu mukaan webinaariin!

Lähetämme webinaarin tallenteen kaikille ilmoittautuneille. Kannattaa siis ilmoittautua, vaikka et pääsisi kyseisenä ajankohtana mukaan.

Webinaarin asiantuntijat

Nora Ojala

Nora Ojala

Senior Manager, Developing People and Business
Nora on toiminut johtamisen ja johtoryhmätyön kehittäjänä viimeisen 15 vuoden ajan, toimien samanaikaisesti esimies- ja liiketoimintavastuutehtävissä. Noran osaamisalueita ovat myös organisaatiokulttuurin uudistaminen sekä muutoksen johtaminen.
Mika Pahlsten

Mika Pahlsten

Senior Legal Advisor
Varatuomari Mika Pahlstenilla on yli 20 vuoden kokemus työoikeudesta ja HR-tehtävistä. Työssään hän auttaa asiakkaita monentyyppisissä työoikeudellisissa ongelmissa.

Ilmoittaudu webinaariin tästä

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin.

Hyväksyn tietosuojakäytännöt. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.