Dataohjaus
 
 
 

Mitä dataohjautuva organisaatio tarkoittaa talouden johtamiselle?

Lataa webinaaritallenne ja ota kaikki ilo ja hyöty irti datasta.

Mitä dataohjautuva organisaatio tarkoittaa talouden johtamiselle?

Haluatko tietää, millainen on dataohjautuva organisaatio ja miksi yhä useampi organisaatio on ottanut tämän lähestymistavan?

Webinaarin esiintyjät Roosa Säntti (Head of Cloud, Data and Insight, TietoEVRY) ja Janne Blomqvist (Director, Accounting Services, Azets) vievät sinut silmät avaavalle matkalle dataohjautuvaan yritysmaailmaan.

Roosa ja Janne jakavat näkemyksiä datan kehityssuunnasta ja tulevaisuudesta sekä siitä, mikä on talouden johtamisen rooli tässä kaikessa. Webinaarin jälkeen tiedät, miten voit hyödyntää dataa omassa työssäsi. Tule mukaamme ottamaan kaikki ilo ja hyöty irti datasta.

Webinaari on tarkoitettu datan hyödyntämisestä ja talouden johtamisesta kiinnostuneille johtajille, päälliköille ja asiantuntijoille. 

Webinaari ei ole tarkoitettu vain taloushallinnon osaajille. Kutsumme mukaan kaikki, joiden työnkuvaan kuuluu organisaation talouden johtaminen kuten liiketoiminnan ja HR:n edustajat. Lupaamme keskustella aiheesta selkokielisesti ilman ammattijargoniaa.

Webinaarin asiantuntijoina toimivat

Roosa Säntti

Head of Cloud, Data & Insight, TietoEVRY
Roosa Säntin missiona on viedä data pohjoismaisten yritysten johtamisen ytimeen. Työssään TietoEVRYllä Roosa vetää 170+ osaajan asiantuntijayksikköä, joka auttaa Suomen suurimpia yrityksiä muuttumaan aidosti dataohjautuvaksi. Roosa hostaa myös suosittua Tietoa tulevasta -datapodcastia: www.tietoatulevasta.fi.
Janne Blomqvist

Janne Blomqvist

Director, Accounting Services, Azets
Janne Blomqvist johtaa Azetsin Suomen taloushallintoliiketoimintaa ja on johtoryhmän jäsen. Jannella on yli 20 vuoden kokemus liikkeenjohdon konsultoinnista ja johtamisesta.

Katso webinaaritallenne jättämällä yhteystietosi.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin.

Hyväksyn tietosuojakäytännöt. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.