Azets Update - webinaari
 
 
 

Azets Update - Niina Ratsula

Tämänkertainen Azets Update pureutuu Niina Ratsulan johdolla teemaan "Eettisesti kestävä yrityskulttuuri".

Azets Update on liike-elämän ajankohtaisiin ilmiöihin ja puheenaiheisiin pureutuva webinaarisarja, jonka asiantuntijoiksi toivotamme tervetulleiksi omien alojensa huippuosaajia.

Mistä oikein toimimisen kulttuurissa on kysymys – ja miksi niin moni epäonnistuu?

Tällä kertaa Azets Update -webinaarissa pohditaan, mistä eettisesti kestävä yrityskulttuuri muodostuu ja mitkä tekijät edistävät tai estävät sellaisen rakentamista. Asiantuntijaksi olemme saaneet huippuasiantuntija Niina Ratsulan, jolla on pitkä kokemus mm. ethics & compliance -ohjelmien ja hyvän hallinnon kehittämisestä.

Tutkimukset puhuvat karua kieltä suomalaisesta työelämästä: uupumista, pelolla johtamista, rasismia, seksuaalista häirintää, väärinkäytöksiä ja epäkohtien lakaisua maton alle. Samaan aikaan vastuullisuus on vallitseva megatrendi.

On selvää, että yritykset, jotka eivät ota vastuullisuutta tosissaan, eivät selviä seuraavalle vuosikymmenelle. Lähtökohtaisesti jokainen itseään kunnioittava yritys haluaa olla esimerkki vastuullisesta toimijasta, kiiltävästä työnantajabrändistä ja voittavasta työntekijäkokemuksesta.

Mutta miksi niin moni kuitenkin epäonnistuu? Miksi eettisesti kestävä työelämä ei ole itsestäänselvyys?

Oikein toimimisen kulttuurissa on kyse asioista, joita tapahtuu silloin kun kukaan ei ole näkemässä, kysymässä tai vaatimassa selitystä. Se on tapa toimia. Osa yrityskulttuuria.

Mutta miten rakentaa kulttuuri, joka perustuu inhimillisyydelle, oikeudenmukaisuudelle ja eettisesti kestäville päivittäisille valinnoille? Tule webinaariimme ottamaan selvää.

Tämä Azets Update -sarjan webinaari soveltuu erityisesti HR-, esihenkilö- ja muissa johtamisen tehtävissä työskenteleville.

Webinaarin asiantuntija

Niina Ratsula

Niina Ratsula

Code of Conduct Companyn perustaja
Niina Ratsula on Code of Conduct Companyn perustaja, joka ennen yrittäjäpolkuaan työskenteli yli vuosikymmenen kansainvälisissä pörssiyrityksissä ethics & compliance -ohjelmien ja hyvän hallinnon kehittämisen parissa. Niina väitteli vuonna 2020 kauppatieteiden tohtoriksi keskeisenä väitteenä ajatus, että yrityskulttuuri on se, mikä ratkaisee organisaation kyvyn toimia oikein.

Katso webinaaritallenne jättämällä yhteystietosi:

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin.

Hyväksyn tietosuojakäytännöt. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.