kättely
 
 
 

Ajankohtaisia lakimuutoksia

Webinaari keskiviikkona 23.8.2023 klo 10.00-10.45
 
 
 
Päivä 23.08.23
Aika 10.00 - 10.45
Hinta Maksuton
Paikka Online

Syksyn alkajaisiksi on hyvä päivittää tiedot ajan tasalle ajankohtaisista lakimuutoksista. Millaisia yrityksiin vaikuttavia lakimuutoksia ja valmisteilla olevia lakeja loppukevään ja kesän aikana on noussut esille? Mille syksy näyttää?

Webinaarissa käymme läpi muun muassa:

  • Verotuksen ajankohtaisaiheita
  • Valmisteilla olevaa yritysvastuulakia

EU-tasolla valmisteilla oleva yritysvastuulaki toisi merkittäviä uudistuksia tapaan, jolla Euroopassa toimivat yritykset ostavat tuotteita ja palveluita kehittyvistä maista. Lain tavoitteena on parantaa paikallisten työntekijöiden oikeuksia ja vähentää ympäristörikoksia. Laki toteutuessaan toisi muutoksia monen Euroopassa toimivan yrityksen arkeen.

Webinaarin ohjelma päivittyy syksyä kohden juridisten uutisten tuoreimmilla poiminnoilla.

Lähetämme webinaarin tallenteen kaikille ilmoittautuneille. Kannattaa siis ilmoittautua, vaikka et pääsisi kyseisenä ajankohtana mukaan.

Tutustu myös lakipalveluihimme

Oili Palsila

Legal Advisor, Azets
Oili toimii Azetsilla juristina tarjoten neuvontaa esimerkiksi yhtiö-, ja sopimusasioissa. Hänellä on useamman vuoden kokemus sekä pienten yhtiöiden että pörssiyritysten kanssa työskentelystä asianajotoimistossa.

Mari Soininen

Legal Advisor, Azets
Mari toimii Azetsilla juristina, ja hän avustaa muun muassa yhtiö- ja sopimusoikeudellisissa asioissa. Hänelle on kertynyt sekä kotimaista että kansainvälistä kokemusta; startupeista, asianajotoimistoista ja finanssialalta.

Ilmoittaudu webinaariin tästä

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin.

Hyväksyn tietosuojakäytännöt. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.