kättely
 
 
 

Ajankohtaisia lakimuutoksia

Webinaaritallenne
 
 

Syksyn alkajaisiksi on hyvä päivittää tiedot ajan tasalle ajankohtaisista lakimuutoksista. Millaisia yrityksiin vaikuttavia lakimuutoksia ja valmisteilla olevia lakeja loppukevään ja kesän aikana on noussut esille? Mille syksy näyttää?

Webinaarissa aiheina ovat muun muassa:

• Ajankohtaiset verotuskysymykset
• Työoikeuden lakimuutokset
• Tietosuoja
• Valmisteilla oleva yritysvastuulaki

EU-tasolla valmisteilla oleva yritysvastuulaki toisi merkittäviä uudistuksia tapaan, jolla Euroopassa toimivat yritykset ostavat tuotteita ja palveluita kehittyvistä maista. Lain tavoitteena on parantaa paikallisten työntekijöiden oikeuksia ja vähentää ympäristörikoksia. Laki toteutuessaan toisi muutoksia monen Euroopassa toimivan yrityksen arkeen.

Lähetämme webinaarin tallenteen kaikille ilmoittautuneille. Kannattaa siis ilmoittautua, vaikka et pääsisi kyseisenä ajankohtana mukaan.

Tutustu myös lakipalveluihimme

Oili Palsila

Oili Palsila

Legal Advisor, Azets
Oili toimii Azetsilla juristina tarjoten neuvontaa esimerkiksi yhtiö-, ja sopimusasioissa. Hänellä on useamman vuoden kokemus sekä pienten yhtiöiden että pörssiyritysten kanssa työskentelystä asianajotoimistossa.
Mari Soininen

Mari Soininen

Legal Advisor, Azets
Mari toimii Azetsilla juristina, ja hän avustaa muun muassa yhtiö- ja sopimusoikeudellisissa asioissa. Hänelle on kertynyt sekä kotimaista että kansainvälistä kokemusta; startupeista, asianajotoimistoista ja finanssialalta.

Katso webinaaritallenne jättämällä yhteystietosi:

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin.

Hyväksyn tietosuojakäytännöt. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.