Kirjanpito-ohjelma selaimella
 
 
 

Kirjanpito-ohjelma harkinnassa?

Etsitkö uutta kirjanpito-ohjelmaa tai koetko, että et saa täysiä tehoja irti käyttämästäsi ohjelmasta?

Jätä yhteydenottopyyntö

Moni pk-yritys on samojen kysymysten edessä: Vastaako yrityksen kirjanpito-ohjelma tämän päivän tarpeisiin? Viekö kirjanpito liikaa aikaa ja resursseja liiketoiminnan kehittämiseltä?

Reaaliaikaisen, selainpohjaisen, pilvipalveluna toimivan kirjanpito-ohjelman edut ovat moninaiset. Modernin kirjanpito-ohjelman avulla yrityksen taloushallinnon rutiinit onnistuvat helposti, ja monet taloushallinnon toiminnot on mahdollista automatisoida. Liiketoiminnan päätösten tueksi tarvittava taloustieto on ajantasaista ja monipuoliset raportit saa suoraan ohjelmasta muutamalla klikkauksella.

selainkäyttö ikoni

Sähköisen kirjanpito-ohjelman hyötyjä 

- tietoturva
- kaikki taloustieto samassa järjestelmässä ja ajan tasalla 
- mahdollisuus päästä käsiksi taloustietoon ajasta ja paikasta riippumatta
- graafiset, selkeät raportit
- yrityksen tarpeisiin sopiva, joustava työnjako yrityksen ja kirjanpitäjän välillä
- helppo, nopea käyttöönotto
- integroitavuus muihin järjestelmiin

laskutuksesta maksuun ikoni

Laskutuksesta maksuun

Sähköisen kirjanpito-ohjelman avulla onnistuvat kaikki taloushallinnon rutiinit aina laskutuksesta maksuun saakka ilman, että sinun tarvitsee esimerkiksi kirjautua verkkopankkiin maksamaan laskuja tai tarkastamaan tilin saldoa – tämä kaikki tieto on sähköisessä kirjanpito-ohjelmassa. Lisäksi integraatiot useisiin muihin liiketoimintaa tukeviin järjestelmiin hoituvat joustavasti kokeneen kumppanin kanssa. 

Yhteinen kirjanpito-ohjelma tilitoimiston kanssa

Yhdessä osaavan tilitoimiston kanssa yrityksesi hyötyy sähköisestä taloushallinnosta. Voit unohtaa aineistojen skannaamisen, kuvaamisen tai kuittien kiikuttamisen tilitoimistoon, kun kaikki aineisto kulkee sähköisesti ja kirjanpitäjä näkee kirjanpito-ohjelmasta saman näkymän yrityskäyttäjän kanssa. Näin myös neuvonanto on helppoa. Lue lisää kirjanpitopalveluista.

Käyttöoikeuksin voidaan rajata, mitä asioita yrityksessä hoidetaan itse ja mitkä tehtävät kirjanpitäjä hoitaa. Näitä oikeuksia on mahdollista muokata joustavasti vaikkapa silloin, kun yrittäjä on lomalla ja kirjanpitäjä ottaa väliaikaisesti hoitaakseen tehtäviä, jotka yrittäjä normaalisti hoitaa itse.

Kirjanpito-ohjelmat kaiken kokoisten yritysten tarpeisiin

Saat Azetsilta modernin kirjanpito-ohjelman ja muut taloushallinnon työkalut sekä palvelut yrityksesi liiketoiminnan laajuudesta riippumatta. Käytämme kirjanpitoon ja muihin taloushallinnon tehtäviin markkinoiden tunnetuimpia ohjelmia kuten Netvisor, Microsoft Dynamics 365 Business Central, Fennoa, L7 ja Procountor. Näin tuhansien yritysten ja organisaatioiden laskutus, kirjanpito, raportointi, taloushallinto ja palkanlaskenta ja moni muu taloushallinnon rutiini hoituu tehokkaasti ja luotettavasti. 

 

ManOnKeyboard.jpg

Taloushallinto-ohjelman valintaopas

Taloushallinto-ohjelman valintaopas

Lataa maksuton taloushallinto-ohjelman valintaopas sähköpostiisi. Jaamme siinä parhaat vinkkimme valintapäätöksen tueksi.
Lataa maksuton opas sähköpostiisi download icon
Onnistunut taloushallinto-ohjelman käyttöönotto -opas

Onnistu taloushallinto-ohjelman käyttöönotossa -opas

Kun taloushallinto-ohjelman valintaprosessi on saatu päätökseen, on käyttöönottoprojektin aika.
Lataa maksuton opas sähköpostiisi download icon

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.