Työnantajakuvan kehittäminen

Työnantajamielikuvan kehittäminen on yksi työnantajien tärkeimmistä tehtävistä, sillä kilpailu tekijöistä käy kovana. Sillä, millainen mielikuva organisaatiosta on työnantajana, on yhä suurempi vaikutus tulevaisuuden työntekijöiden houkuttelussa.
 

Rekrytoinnin tukena selkeä työnantajamielikuva

Osana rekrytoinnin kehittämistä voimme auttaa työnantajamielikuvasi kehittämisessä, edistämisessä ja näkyväksi tekemisessä. Määriteltyyn ja arjessa toteutuvaan työnantajalupaukseen perustuva, houkutteleva ja määritellyt kohderyhmät tavoittava työnantajamielikuvaa luova viestintä lisää näkyvyyttäsi ja kiinnostavuuttasi työnantajana, lisää potentiaalisten hakijoiden määrää ja parantaa rekrytointien laatua sekä kustannustehokkuutta.

Työantajamielikuvan kehittämisen palvelumme voivat olla esimerkiksi työnantajamielikuvan kehityssuunnitelman luominen ja toimenpiteiden käynnistäminen kanssasi projektina ja/tai työnantajamielikuvan kehittämistoimenpiteet jatkuvana palveluna. Palvelu on aina räätälöitävissä tarpeesi ja tilanteesi mukaan.

"Hyvin viestitty ja jämäkkä rekrytointiprosessi alusta alkaen. Haastattelussa rekrytoijien ammattitaito näkyi lämpimässä vuorovaikutuksessa sekä sopivana vaativuutena keskustelun sisällön suhteen. Koin, että minua osattiin ja haluttiin kuunnella (mikä tuntuu muuten olevan yllättävän harvinaista työhaastatteluissa). Eniten mieleeni jäi kuitenkin perusteellinen, eteenpäin auttava ja informatiivinen palaute, jonka sain siitäkin huolimatta, etten tullut valituksi. Kun ymmärtää syyt, on lopputulos myös helpompi hyväksyä. Hattu päästä Mirva Sainiemi ja Riitta Oinonen!"

Palaute / Antti Lahtinen 15.2.2017

Kasvi

 Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynnin puh. 010 756 4500

Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin.

Hyväksyn tietosuojakäytännöt. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.