Krista Leppänen

Krista Leppänen


HR Advisor, Recruitment
puh. +358 45 664 1001
krista.leppanen@azets.com
linkedin.com/in/krista-leppänen

”Now and always I've had the greatest kicks from seeing hands shaken on a shared future vision.”

Ihmisten ja organisaatioiden yhdistäminen on kuulunut kiinteästi elämääni toistakymmentä vuotta. Osaamiseni ytimessä ovat monialainen rekrytointi strategisella ja tekevällä tasolla, henkilöarvioinnit sekä viestinnän keinot rekrytoinnin tavoitteiden tukemisessa. Olen myös ankkuroitunut asiakkaillamme in-house-rooleissa. Mieleni askartelee työelämän tulevaisuuden teemojen parissa; olen koska vain valmis keskustelemaan työn murroksen vaikutuksista yksilöille ja organisaatioille.

Rentoudun kirppareilla, taidenäyttelyissä, äänimaljojen parissa, maantiepyörän selässä, vedessä ja elämällä hetkessä kamerani kanssa. Kestävyys ja maltillisuus elämäntavoissa ja kuluttamisessa ovat minulle tärkeitä arvoja.

Kollegoiden mielestä Krista on tiimin luova taitaja. Hän on mukavalla tavalla boheemi ja hänessä yhdistyy sekä syvällinen pohdiskelija että käytännön tekijä. Krista on pelikentällä luottopeluri, joka ammattitaidollaan hahmottaa helposti kokonaisuudet, rohkeasti haastaa muita ja luo verbaalisia kehyksiä tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Tutustu monipuolisiin rekrytointi- ja työnantajakuvapalveluihin.

Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä.