Heidi Rouquier

Heidi Rouquier


HR Advisor, Recruitment
puh. +358 50 470 7827
heidi.rouquier@azets.com
linkedin.com/in/heidirouquier

Minulta sujuu kokonaisvaltainen rekrytointien hallinta, suorahaut sekä henkilöarvioinnit asiantuntijatasosta aina johtoportaaseen saakka. Viimeisimpänä kokemuksena on työskentely kansainvälisessä konsulttiyrityksessä ulkoistettuna asiantuntijana rekrytoiden mm. teknologiaosaajia, juristeja ja verotuksen asiantuntijoita. Liputan inhimillisen työelämän puolesta ja pyrin aina kohtaamaan ihmiset ihmisinä, olivatpa he sitten työnhakijoita, yritysjohtajia tai kanssamatkustajia lähijunassa. 

Itsekin yli 7 vuotta ulkomailla asuneena nautin kansainvälisestä ilmapiiristä ja vapaa-ajalla toimin muun muassa mentorina maahanmuuttajanaisille. Perheen ja ystävien kanssa vietetty aika, tennis, kokkailu ja luonnossa liikkuminen saavat minut erityisen hyvälle tuulelle. 

Kollegani kuvailevat minua näin: Heidi on tarkka, perusteellinen ja tehokas tiimin jäsen. Tilanteessa kuin tilanteessa hän luovii, toimii varmasti ja täsmällisesti. Heidi on lannistumaton asioiden viimeistelijä, jolla on myös kansainvälistä näkemystä asioihin. Tiivistettynä voisi sanoa, että Heidi on kokenut tekijä, höystettynä lämpimällä läsnäololla.

Tutustu monipuolisiin rekrytointi- ja työnantajakuvapalveluihin.

Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin.

Hyväksyn tietosuojakäytännöt. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.