Ennusteiden laatiminen ja budjetointi vaivattomasti

Liiketoiminnan ennusteiden laatiminen sujuu nopeasti ja helposti, kun toteumat sekä aiemmin tehdyt budjetit ja ennusteet löytyvät samasta paikasta. Saat vaivattomasti ja luotettavasti laadittua uudet tulos- ja rahoitusennusteet tilikauden loppuun tai voit tehdä ennusteet rullaavasti haluamallesi ajanjaksolle.

Tulos- ja rahoitusennusteet ajantasaisesti

Ratkaisumme avulla voit tarkastella tulos-, tase- ja rahoituslaskelmaraporttien lisäksi talouden tunnuslukuja sekä yhteenvetoraportteja. Voit vertailla toteumatietoja budjettiin, ennusteisiin ja edellisen tilikauden tietoihin kuukausitasolla, kumulatiivisesti tai rullaavina tarkasteluina halutulta aikaväliltä. Lasket helposti toteumatietojen pohjalta myös tulosennusteen kuluvalle tilikaudelle. Budjetit ja ennusteet voit laatia euromääräisinä, prosenttikasvuina, suhteellisina prosenttiosuuksina, prosenttiviittauksina sekä hinta kertaa määrä -laskelmien avulla.

Liiketoimintaa tukeva johdon raportointi 

Halutessasi saat raportit, budjetit ja ennusteet kirjanpitäjältäsi valmiina esityksenä. Tällöin hoidamme myös koko budjetoinnin ja ennustamisen puolestasi. Valitessasi kokonaispalvelun olemme apunasi lukujen analysoinnissa, tulkinnassa ja budjetoinnissa.

Raporttien, ennusteiden sekä asiantuntijoidemme tuella voit vertailla eri budjetti- ja ennustevaihtoehtojen vaikutuksia yrityksesi tulokseen ja rahoitukseen sekä suunnitella tehokkaasti tulevaa liiketoimintaasi. Vakioraportointi sisältää seuraavat osiot: tuloslaskelma, tase, rahoituslaskelma, käyttöpääomalaskelma ja tunnusluvut. Vakioraportoinnin lisäksi voimme rakentaa yrityksellesi räätälöidyt raportit.

  

Tutustu Visma Navitaan katsomalla oheinen video:

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynnin puh. 010 756 4500
Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@azets.net 

Ota yhteyttä myyntiin

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että Azets voi olla sinuun yhteydessä.