re personer går i kontorshallen
 
 
 

Vi är Azets

Azets är en internationell koncern som tillhandahåller tjänster och rådgivning inom ekonomi, lön och HR

Våra 8 200 medarbetare erbjuder en kombination av både digital och personlig service till över 100 000 kunder i Norden och Storbritannien. Vi hjälper våra kunder att få tid att fokusera på det de gör bäst.

Vår mission

Vi ser det som vår uppgift att hjälpa företag (av olika storlekar och från olika branscher) att uppnå sina mål genom att tillhandahålla tjänster och rådgivning inom ekonomi, lön och HR, både digitalt och genom personliga möten. Det gör att våra kunder får tid att fokusera på det de gör bäst.

Vår vision

Att hela tiden ge våra kunder smartare, effektivare och mer skräddarsydda tjänster.

Våra värderingar

Våra värderingar fungerar som moralisk kompass och som vägledning när vi samarbetar med varandra och våra kunder liksom när vi bygger en stark företagskultur och en fantastisk arbetsplats:

Collaborative

Starkare tillsammans. Vi delar med oss av kunskap, ber om hjälp och gör det möjligt att uppnå mer – tillsammans.

Authentic

Vi agerar alltid med integritet och frågar oss vad som är det rätta att göra gentemot våra medarbetare, kunder och verksamhet.

Respectful

Vi är öppna och värdesätter allas insatser, accepterar olikheter och uppmuntrar till en företagskultur som bygger på tillit och inkludering.

Dynamic

Vi anpassar oss snabbt till förändringar, hittar smarta sätt att leverera bästa resultat och ligger alltid steget före.

Detta är Azets

190 kontor 
100 000 kunder 
8 200 anställda 
505 miljoner GBP i omsättning

Map

Kontakta oss

Vänligen kontakta oss för att få mera information om hur vi kan hjälpa ert företag att få smidig och pålitlig redovisning, löne- och HR-tjänster till ert företag i Finland.

Tel. +358 10 756 4500

Fyll i kontaktformuläret

Ja tack, vänligen hantera min förfrågan. Jag är informerad om att Azets tar emot och sparar mina personuppgifter enligt Azets integritetspolicy

Jag vill ta emot Azets nyhetsbrev, information om tjänster och inbjudningar. Jag kan välja att avprenumerera när som helst.