Azetslaisia

Azets tarjoaa monipuolisia urapolkuja sekä mielenkiintoisia tehtäviä. Tässä muutama esimerkki.

 
 
Tuomas Silvonen
Työskentelen Systems & Consulting-yksikössä toiminnanohjausjärjestelmien konsulttina, minkä myötä olen päässyt tutustumaan myös moniin toiminnanohjausjärjestelmään integroitaviin taloushallinnon järjestelmiin. Monipuoliset työtehtävät vaihtelevat käyttöönottoprojekteista sisäisten ja ulkoisten asiakkaiden käyttäjätukeen sekä prosessien kehittämiseen. Vastuun ja lukuisien oppimismahdollisuuksien lisäksi työviihtyvyyden takaa loistava työyhteisö, jossa työt tehdään ammattimaisella otteella mutta hyvällä fiiliksellä.

Tuomas Silvonen
Maria Setälä

Työskentelen Azetsilla Legal Advisorina. Azetsin konkreettinen ja liiketoimintalähtöinen lähestyminen sopivat hyvin luonteelleni ja pääsen hyödyntämään laajasti osaamistani. Olen tehnyt laidasta laitaan kehityshankkeita, valmennuksia sekä projekteja ja keväästä 2016 alkaen olen keskittynyt lähinnä palkitsemisen ja palkkausjärjestelmien kehittämiseen. Parasta työssäni on sen vaihtelevuus ja ennakoimattomuus. Teemme tätä asiakkaan kanssa ja heidän ehdoillaan. On mahtavaa olla mukana rakentamassa ainutlaatuista palvelukokonaisuutta pohjoismaalaisella tasolla ja etsimässä kohtia, joissa voimme tarjota asiakkaille parasta lisäarvoa ja laajaa osaamistamme.

Maria Setälä

Päivi Kaurala
Työskentelen Azetsilla HR Advisorina. Aloitin Virvolla heinäkuussa 2014 ja yrityskaupan myötä olen ollut osa Azetsia syksystä 2016 lähtien. Työskentelen tällä hetkellä kahdella eri asiakkaalla, ja työpäiväni sisältö vaihtelee siksi mukavasti. Työhöni kuuluu strategisia ja operatiivisia tehtäviä, yhteyksiä yhteistyökumppaneihin, kuten työterveyshuoltoon ja palkanlaskentaan sekä paljon konsultoivia keskusteluja esim. toiminnan kehittämiseen liittyen. Olen unelma-ammatissani, koska viihdyn ihmisten keskellä ja haluan olla mukana luomassa toimivaa työympäristöä. Parasta on, että näen joka päivä työni tulokset.

Päivi Kaurala