Vanha asuintalo Helsingin keskustassa
 
 
 

Isännöitsijätoimisto Jarmo Rantamäki

Erityinen kumppani ainutlaatuisille asiakkaille
 

Sijainti ikoni

Isännöitsijätoimisto Jarmo Rantamäki Oy
Elielinaukio 5 B
00100 Helsinki
Puh. 020 775 6640
Sähköposti: etunimi.sukunimi@rantamaki.com
Avoinna arkisin klo 8.30-16.00 (kesä- ja heinäkuussa 08.30-15.00)
Laskutusohjeet

www.rantamaki.com

Rantamäki Isännöinti logo

Meillä on vahva, nykyaikainen näkemys isännöinnin ja asumisen kehittämisestä. Hyvä isännöinti luo sujuvaa ja viihtyisää asumista sekä kohottaa kiinteistön ja asuntojen arvoa. Teemme työtämme intohimolla, tinkimättömästi ja asiakkaan kanssa yhdessä asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Täyden palvelun isännöitsijätoimistona hoidamme kaikki isännöinnin prosessit oman ammattitaitoisen henkilöstömme avulla. Sähköiset työkalumme mahdollistavat ajantasaisen tiedonkulun ajasta ja paikasta riippumatta.

Rantamäki on osa Azets-konsernia, kts. tiedote:
14.8.2017 Azets laajentaa liiketoimintaansa isännöintiin ostamalla Isännöitsijätoimisto Jarmo Rantamäki Oy:n

Avaimet ikoni

Isännöinti on toiminnan ydinprosessi. Isännöintiä tukee osaava ja monipuolinen tukiorganisaatio.

Pylväsgraafi ikoni

Taloushallinto, kirjanpito ja vuokranvalvonta tuottavat tavanomaista monipuolisempia raportteja hallituksen käyttöön. Raportointi noudattaa hallituksen kokousrytmiä. Kokoukset ovat tehokkaita, kun hallituksen on helppo perehtyä keskeisiin talouden seurantalukuihin jo ennen kokousta. Kokouksissa voidaan keskittyä taloyhtiötä kehittäviin asioihin.

Turvakypärä ikoni

Tekninen isännöinti huolehtii tuotteistetun toimintamallin avulla osakkaiden muutostöiden valvonnasta. Olemme tähän mennessä ottaneet vastuun yli tuhannen osakasmuutostyön valvonnasta. Yksityiskohtaiset sähköisesti arkistoidut raportit valokuvineen ja yhteenvetoineen on helppo toimittaa niitä tarvitseville tahoille. Lisäksi teemme tutkimuksia, lausuntoja ja rakennuttamistehtäviä sopimuksen mukaan.

Piirakkagraafi ikoni

Kulutusseuranta havaitsee poikkeamat lämmön, veden ja sähkön kulutuksessa. Havainnollinen kulutuksen seurantaraportointi on säännöllistä ja tarvittaviin korjaaviin toimenpiteisiin voidaan ryhtyä nopealla aikataululla.

Viivakaavio ikoni

Taloyhtiön tavoiteohjelma on palvelu taloyhtiön monipuoliseksi kehittämiseksi. Tavoiteohjelma on hallituksen ja isännöitsijän yhdessä valmistelema ja yhtiökokouksen hyväksymä taloyhtiön strateginen suunnitelma.

Kokous ikoni

Hallinnollinen projektinjohto peruskorjaushankkeiden yhteydessä varmistaa haastavienkin hankkeiden onnistuneen läpimenon. Isännöinti Rantamäki huolehtii vuosittain kymmenien isojen ja pienempien korjaushankkeiden sujuvasta etenemisestä. Vanhojen arvotalojen peruskorjaus on vaativa kokonaisuus, jossa tarvitaan osaavien ammattilaisten yhteistyötä ja hyvää johtamista.