top banner image
 
 
 

Tilitoimisto Raisio

Minne matka pk-yritys? Etsitkö tilitoimistoa Raisiosta?

Jätä yhteydenottopyyntö

Olipa yrityksesi kotipaikka Raisio tai mikä muu Suomen kaupunki tai kunta tahansa, Azetsin tilitoimisto on erinomainen valinta pk-yrityksille. Saat meiltä palvelut kaikkiin taloushallinnon osa-alueisiin kuten kirjanpitoon, osto- ja myyntilaskuihin, palkanlaskentaan, sekä kattavat lisäpalvelut tarvittaessa. 

Valitse palvelupaketeistamme liiketoimintaasi sopivin

Loimme valmiit palvelupaketit vastaamaan juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Tutustu erilaajuisiin palvelupaketteihin ja valitse sopivin. 

 

Tilitoimisto, jonka avulla yrityksesi voi keskittyä tuloksen tekemiseen

Azetsin tilitoimistopalvelut on luotu palvelemaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä kaikkialla Suomessa, on konttorisi sitten Helsingissä tai Oulussa, tai siinä välissä. Kotipaikkasi voi olla Raisio, Espoo, Helsinki, Turku, Tampere, Jyväskylä, Lahti tai mikä tahansa Suomen kunta – me autamme. Palvelumme perusta on asiakkaan ympärille rakentuva osaava tiimi. Olemme aina paikallisia, mutta tukenasi on globaalin yrityksen osaaminen ja teknologia. 

Man-thinking.jpg

Mieti tulevaisuutta, älä teknologiaa

Tilitoimistopalveluissamme käytämme Netvisor-taloushallinto-ohjelmaa. Netvisorin sähköiset palvelukanavat kuten pankkiyhteys, laskujen lähetys ja vastaanotto ja viranomaisilmoitukset automatisoivat taloushallintosi rutiineja. Ostolaskujen käsittelyssä hyödynnetään automaatiota laskujen hyväksynnässä ja tiliöinnissä. 

Tutustu Netvisoriin

_0170_ITcosts_blog.jpg

Valitsemalla Azets-palvelupaketin saat oman yhteyshenkilön ja tiimin, jolle liiketoimintasi on tuttua ja taloushallintosi osaavissa käsissä niin kasvun vauhdissa kuin myös tiukan paikan tullen. Meidän tavoitteenamme on tarjota niin hyvää asiakaspalvelua, ettet edes huomaa sitä.

Meillä sinua palvelee aina henkilökohtaisesti Päivi, Eino, Laura, Jonathan, Elias, Annika, Aada ja sadat muut taloushallinnon ammattilaiset, on kotipaikkasi sitten Helsinki, Hyvinkää, Hämeenlinna, Jyväskylä, Järvenpää, Kaarina, Kangasala, Kokkola, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lohja, Oulu, Pori, Porvoo, Raisio, Seinäjoki, Tampere, Uusikaupunki, Valkeakoski – tai mikä tahansa muu Suomen sadoista kunnista.  

 

Etsitkö Raision alueelta tilitoimistoa yrityksellesi? Azets tilitoimisto auttaa paikkakunnasta riippumatta - ota yhteyttä!

Voit olla tilitoimistomme asiakkaana täysin sähköisesti. Paikallisen asiantuntemuksen lisäksi käytettävissäsi on koko konsernin kansainvälinen osaaminen. 

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Haluatko kuulla lisää palveluistamme tai jättää tarjouspyynnön? Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.