Johtajuus ketterässä ja itseohjautuvassa organisaatiossa -aamiaisseminaari

  • perjantai 7.2.2020
  • klo 8.00–12.00
  • Café Ekberg Extra (2. krs.), Bulevardi 9, Helsinki

 

 

Tilaisuus on täynnä! Voit ilmoittautua jonoon oheisella lomakkeella. Mikäli paikkoja vapautuu, saat siitä erillisen viestin.

 

Oletko valmis ketterään johtajuuteen?

Talent Base ja Azets järjestävät aiheesta maksuttoman aamiaisseminaarin perjantaina 7.2.2020 klo 8.00–12.00. Olet lämpimästi tervetullut nauttimaan aamiaista ja kuuntelemaan alustuksia ja paneelikeskustelua ketterän johtajuuden ja itseohjautuvien tiimien työelämästä.
 
Aamupäivän aikana keskustelemme siitä, mitä kaikkea ketterän organisaation johtaminen vaatii. Miten organisoituminen ja työn merkitys muuttuvat, kun perinteiset siilot murtuvat ja johtaminen muuttuu palvelutehtäväksi? Mitä tapahtuu, jos hajautat valtaasi päättää? Entä jos johtajuus ei olekaan kiinni tittelistä, vaan tiimeille tuotetusta arvosta?

Ohjelma

  • Aamiainen
  • Puheenvuoro: Miten johtajuus on kehittynyt ja mitkä ovat johtajuuden ja organisaatioiden seuraavat vaiheet?
  • Paneelikeskustelu: Johtajuuden muutoksen kokemukset. Puhumassa itseohjautuvuutta jo rakentaneiden organisaatioiden sekä muutoksen alkutaipaleella olevia johtajia. Panelisteina mm. Panu Luukka, Leidenschaft ja Jari Jaulimo, OP.
  • Puheenvuoro: Mitä muutoksen läpivieminen organisaatiossa tarkoittaa ja miten sinä voit sitä tukea? Parhaat käytännöt pähkinänkuoressa. 
Ohjelma ja puhujat tarkentuvat vielä tapahtuman lähestyessä. Ilmoittaudu mukaan oheisella lomakkeella. Tilaisuus on maksuton.
 
Yhteistyössä kanssamme ratkaisumuotoilun asiantuntija Talent Base.
 
TalentBase logo

Ilmoittaudu mukaan tästä

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin.

Hyväksyn tietosuojakäytännöt. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.