Älykäs integraatio yhdistää
 
 
 

Voiko talous­järjestelmän erottaa toiminnanohjaus­järjestelmästä?

Webinaaritallenne

 

 

 
Organisaation voi olla hankala löytää taloushallinto- ja toiminnanohjausjärjestelmä, joka täyttäisi kaikki tarpeet. Älykäs integraatio auttaa yhdistämään parhaat puolet kahdesta tai useammasta järjestelmästä onnistuneesti. Integraatiota kannattaa miettiä vaihtoehtona, kun:
  • Ydinliiketoiminta tai tukitoiminto on tyytyväinen tai riippuvainen järjestelmästä, jonka taloushallinto-ominaisuudet eivät vastaa tämän päivän vaatimuksia.
  • Tuotannonohjausjärjestelmiä on useita, eikä niistä mikään toimi yhdistävänä taloushallintojärjestelmänä.
  • Organisaatio haluaa ostaa taloushallintojärjestelmän palveluna.
Webinaarissa asiantuntijamme Janne Blomqvist ja Tony Leppänen kertovat millaisissa ratkaisuissa olemme auttaneet asiakkaitamme ja mitä niistä olemme oppineet, millaisia kustannuksia integroinnista voi aiheutua sekä millaisia hyötyjä johdon raportointiin on ratkaisuilla saavutettu.
 
 

Webinaarissa äänessä

Janne Blomqvist

Director, Accounting Services, Azets
Janne johtaa Azetsin Suomen taloushallintoliiketoimintaa ja on johtoryhmän jäsen. Jannella on yli 20 vuoden kokemus liikkeenjohdon konsultoinnista ja johtamisesta.

Tony Leppänen

Business Line Leader
Tony johtaa osaa Azetsin konsultointiliiketoiminnasta. Hänellä on lähes 15 vuoden kokemus toiminnanohjausjärjestelmistä ja niihin liittyvistä prosesseista sekä automaatiosta.

Katso webinaaritallenne jättämällä yhteystietosi.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin.

Hyväksyn tietosuojakäytännöt. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.