Automatisoidut matka- ja kululaskuprosessit 

Käsittele yrityksesi matka- ja kululaskut sähköisesti ilman kuittirumbaa. Helpota työtaakkaa ja anna yrityksesi henkilöstön hoitaa matka- ja kululaskut moderneilla työvälineillä tehokkaasti ja vaivattomasti. 

Näin helposti hoituu koko matkalaskuprosessi

  • Tee ja hyväksy matkalaskut reaaliaikaisesti kirjaamalla ne suoraan järjestelmään jo matkalla ollessasi - tarvitset vain internetyhteyden. Laskut siirtyvät muutamassa minuutissa palkanlaskentaan ja kirjanpitoon.
  • Lataa kululaskutapahtumat sähköisesti luottokortillasi ja saat tiedot tapahtumista vietyä kululaskulle automaattisesti
  • Ota mobiilisovelluksella kuvat kuiteistasi ja tallenna reittisi automaattisesti GPS-paikannuksella. Tiedot siirtyvät suoraan matkalaskujärjestelmään.
  • Helpota kulujen hallinnointia ja seuraa yrityksesi kulurakennetta monipuolisilla raporteilla. 

Järjestelmät matka-ja kululaskujen hallintaan

Modernin ohjelman tunnuspiirteitä ovat mm. selainpohjaisuus, helppokäyttöisyys ja skaalautuvuus. Valmiit laskentasäännöt huomioivat verohallinnon vaateet sekä yleisimmät työehtosopimukset ja automaattinen tiedonsiirto pankkiin, kirjanpitoon ja verohallintoon sekä palkkaohjelmaan tehden prosessista sujuvan ja automatisoidun.

Saat kauttamme markkinoiden parhaat ohjelmat matka- ja kululaskujen hallintaan mm. M2 ja Visma.net Expense kuuluvat palvelumme piiriin. Katsotaan yhdessä, mikä on teidän liiketoimintaan sopivin ratkaisu. Konsultoimme järjestelmien valinnassa, integroimme ja koulutamme käytössä.

Osta matka- ja kuluhallinta palveluna   

Nopeutamme ja automatisoimme hallinnollisia matka- ja kuluhallinnan prosesseja. Halutessasi voit ulkoistaa koko prosessin meille, jolloin ulkoistusprojektin tuloksena vain laskujen hyväksyntä on yrityksenne vastuulla. Hoidamme puolestanne matkalaskujen asiatarkastuksen, kirjanpitosiirrot ja maksatuksen. Huolehdimme järjestelmän ylläpidosta, henkilötietojen ajantasaisuudesta, raportoinnista ja vuosi-ilmoituksista. Myös käyttöönottoon liittyvät palvelut, käyttäjäkoulutukset sekä ohjeistukset saat palveluna asiantuntijoiltamme. 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynnin puh. 010 756 4500
Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@azets.com 

Ota yhteyttä myyntiin

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että Azets voi olla sinuun yhteydessä.