Kahvilayrittäjä
 
 
 

Kassavirtalaskelma palveluna

Saat kassavirtalaskelmat, joilla hallitset yrityksesi rahavirtoja, myyntisaatavia ja kassatilannetta, kauttamme palveluna. Tehostamme ja ennakoimme kassavirtasi vastaamaan liiketoimintasi tarpeita.

 

Kassavirtalaskemat, kassavirta-analyysit ja -ennusteet asiantuntemuksella

Kassavirtalaskelmiin keskittyvällä palvelullamme saat asiantuntijan avuksesi yrityksesi kassavirran optimointiin. Palvelu sisältää kassavirran toteuman seurannan ja kassavirtaennusteiden laadinnan. Suunnittelemme kassavirran seuranta-/ennustemallit ja tarjoamme niiden tekemiseen sopivat työkalut. Näin mahdolliset kassavajeet saadaan esiin nopeasti ja väliaikaiseen rahoitustarpeeseen voidaan reagoida ennakoivasti.

Myyntisaatavien aktiivinen seuranta asiantuntijamme johdolla, muistutus, huomautus ja perintä erikseen sovitulla aikataululla parantaa yrityksesi kassan kiertoa ja vähentää kassavajeen riskiä. Lisäksi analytiikan avulla tunnistamme juuri sinun liiketoiminnallesi ominaisia ja vuodenaikoihin liittyviä trendejä. 

Kun ostat kassavirtalaskelmat palveluna

  • Saat sparraavat asiantuntijat, jotka auttavat toimenpiteissä kassavajeen paikkaamiseksi.
  • Käytössäsi on ajantasainen tieto myyntisaatavista ja kassan tilanteesta – näet yrityksesi todellisen tilanteen.
  • Tunnistat kausivaihtelut, poikkeamat, tulevat tapahtumat ja trendit, jotta voit paikata kassavajetta ennakoivasti lyhyellä ja pitkällä aikavälillä.
  • Autamme nopeuttamaan kassan kiertoa.
  • Hallitset kasvua ja vältät turhat rahoituskulut.
  • Analytiikkaratkaisuillamme saat helposti laskelmat eri tarpeisiin.
  • Kohdistat ylimääräiset kassavarat tuottamaan. 
 
Kassavirtalaskelma

Kassavirtalaskelma palveluna hinnoitellaan kuukausiveloituksena. Kysy lisää myynnistä puh. 010 756 4500

Mitä toimenpiteitä haastavassa kassatilanteesta voidaan tehdä?

Kassanhallinta ja ennustaminen on aiheena juuri nyt hyvin ajankohtainen maailmalaajuisen koronaviruspandemian takia, koska sillä on vaikutuksensa Suomen talouskehitykseen ja yritysten talouteen.

Taloushallinnon asiantuntijamme antavat sinulle konkreettisia neuvoja kassan hallintaan tässä haastavassa tilanteessa. Lataa videotallenne veloituksetta sähköpostiisi.

Lataa videotallenne

Positiivinen kassavirta on toiminnan elinehto. Katso video.

 

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Haluatko kuulla lisää palveluistamme tai jättää tarjouspyynnön? Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.