Mies näyttää tietoja naiselle ipadilta
 
 
 

Taloushallinnon konsultointi

Taloushallinnon osaamista yrityksesi täsmätarpeeseen.

jätä yhteydenottopyyntö

 
 
Kun yrityksesi omat taloushallinnon resurssit ovat tiukoilla tai tarvitset erityisosaamista vaikeiden ja työllistävien laskennan työvaiheiden hoitamiseen, ovat konsulttiemme ja controlleriemme palvelut tehokas ratkaisu haasteisiinne. Saat resurssit käyttöön juuri sinun tilanteeseesi sopivassa suhteessa ja hoidamme puolestasi toimeksiantosi mukaiset taloushallinnon asiat. 

talousjohtaja ikoni

Talousjohtaja palveluna

Voit hyödyntää taloushallinnon asiantuntijatiimiämme tarpeesi mukaan yrityksesi talousjohtajan tai talouspäällikön roolissa sparraamassa yrityksesi talousasioissa.

kassavirtalaskelma ikoni

Kassavirtalaskelma palveluna

Kassavirtalaskelmiin keskittyvällä palvelullamme saat asiantuntijan avuksesi yrityksesi kassavirran optimointiin. Palvelu sisältää kassavirran toteuman seurannan ja kassavirtaennusteiden laadinnan. 

budjetointi ikoni

Budjetointi palveluna

Budjetointi ja ennusteet luotettavasti ja helposti. Mahdollistamme liiketoimintasi tavoitteiden saavuttamisen asiantuntevalla budjetoinnilla ja rullaavilla ennusteilla.

 

rahoitus ikoni

Yrityksen rahoitus

Yrityksen rahoituksen asiantuntijapalvelut hyödyksesi. Autamme rahoituksen riittävyyden varmistamisessa liiketoiminnan muutostilanteissa ja kasvussa.

piggy-bank.svg

Verokonsultointi

Veroneuvontaa ja verosuunnittelua yritysten, yrittäjien ja omistajien tarpeisiin toimipaikkasi sijainnista riippumatta.

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.