Tre personer går i kontorshallen
 
 
 

Vi är Azets

Azets är en internationell koncern som tillhandahåller tjänster och rådgivning inom ekonomi, lön och HR

Våra 7 500 medarbetare erbjuder en kombination av både digital och personlig service till över 94 000 kunder i Norden och Storbritannien. Vi hjälper våra kunder att få tid att fokusera på det de gör bäst.

Vår mission 

Vi ser det som vår uppgift att hjälpa företag (av olika storlekar och från olika branscher) att uppnå sina mål genom att tillhandahålla tjänster och rådgivning inom ekonomi, lön och HR, både digitalt och genom personliga möten. Det gör att våra kunder får tid att fokusera på det de gör bäst.

Vår vision

Att hela tiden ge våra kunder smartare, effektivare och mer skräddarsydda tjänster.

Våra värderingar

Våra värderingar fungerar som moralisk kompass och som vägledning när vi samarbetar med varandra och våra kunder liksom när vi bygger en stark företagskultur och en fantastisk arbetsplats:

Collaborative

Starkare tillsammans. Vi delar med oss av kunskap, ber om hjälp och gör det möjligt att uppnå mer – tillsammans.

Authentic

Vi agerar alltid med integritet och frågar oss vad som är det rätta att göra gentemot våra medarbetare, kunder och verksamhet.

Respectful

Vi är öppna och värdesätter allas insatser, accepterar olikheter och uppmuntrar till en företagskultur som bygger på tillit och inkludering.

Dynamic

Vi anpassar oss snabbt till förändringar, hittar smarta sätt att leverera bästa resultat och ligger alltid steget före.

Detta är Azets

  • 160+ kontor 
  • 94 000 kunder 
  • 7 500 anställda 
  • 505 miljoner GBP i omsättning

azets_map_updated_2023.png

Kontakta oss

Vänligen kontakta oss för att få mera information om hur vi kan hjälpa ert företag att få smidig och pålitlig redovisning, löne- och HR-tjänster till ert företag i Finland.

Tel. +358 10 756 4500

Fyll i kontaktformuläret

Ja tack, vänligen hantera min förfrågan. Jag är informerad om att Azets tar emot och sparar mina personuppgifter enligt Azets integritetspolicy.

Ja, jag vill att Azets ska skicka mig relevant information på e-post baserat på mina intressen. Jag kan när som helst avbryta prenumerationen.

Address: Elielinaukio 5 B, 00100 Helsinki - Sales +358 10 756 4500, Switchboard +358 10 756 40