top banner image
 
 
 

Logicor

Referenssitarina
 

Azets on ollut mukana tukemassa Logicorin Suomen toimintoja sen alkuvaiheista ja omien HR-toimintojen muodostamisesta lähtien, kuten myös mukana muutoksessa osaksi suurta eurooppalaista logistiikkakonsernia.  

Azetsin HR-osaaja on syksystä 2014 alkaen toiminut Logicorin henkilöstöpäällikkönä ja ollut mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa mm. liiketoiminnan uudelleenjärjestelyihin liittyviä henkilöstötoimia. Azets on hoitanut myös Logicorin palkanlaskentaa alusta alkaen sekä toukokuusta 2018 alkaen lisäksi Logicorin Ruotsin palkanlaskentaa.  

Logicor on ollut hyvin vakuuttunut Azetsin HR-osaajan ammattitaidosta; hän on ystävällisellä mutta jämäkällä asenteellaan kehittänyt ja vienyt asioita Logicorin toivomaan suuntaan.

 

Tutustu Azetsin HR-palveluihin ja palkanlaskennan palveluihin

 

 Logicor logo

 

Logicor on yksi Euroopan suurimmista logistiikka- ja varastokiinteistöjen omistamiseen ja vuokraamiseen erikoistuneista asiantuntijoista.

 

 

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.