top banner image
 
 
 

Liiga-Saipa

Referenssitarina

Tarina saumattomasta ja pitkäaikaisesta yhteistyöstä. Azets on vastannut Liiga-Saipan taloushallinnosta jo parinkymmenen vuoden ajan.

Azets huolehtii Liiga-Saipan taloushallinnosta kokonaisvaltaisesti

Liiga-Saipan vuosittainen liikevaihto on noin 5-6 miljoonaa euroa. Päätoimisia työntekijöitä Liiga-Saipalla yhteensä noin 50 ja laskettaessa tuntityöläiset mukaan, on työntekijöiden määrä noin 200. 

Azets pitää huolta Liiga-Saipan taloushallinnosta kokonaisvaltaisesti. Palveluun kuuluvat niin kirjanpito, palkanlaskenta kuin monet muutkin taloushallinnon palvelut.

Saipa logo

Apu on usein valmiina jo ennen kysymystä

"Minulle tärkeintä tilitoimiston kanssa toimimisessa on ennen kaikkea se, että apu on lähellä. Tiedämme jo etukäteen kenelle soittaa, kun kysymys on palkoista, tiliöinneistä tai mistä tahansa muusta. On hienoa, että olemme tehneet samojen ihmisten kanssa töitä näin pitkään. Sen ansiosta apu on usein valmiina jo ennen kysymystä", kertoo Liiga-Saipan toimitusjohtaja Jussi Markkanen.

Katso Liiga-Saipan asiakaskokemuksia Azetsista oheiselta videolta.

Lue lisää palkanlaskennan ja taloushallinnon ulkoistamisesta.

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.