Töissä työpöydän ääressä
 
 
 

Kirkkohallitus

Referenssitarina
 

Palvelumuotoilun käytäntöön viennin valmennus ja tuki kehittämisasiantuntijoille

Palvelumuotoilun valmennuksen tavoitteena oli tukea palvelumuotoilun koulutuksen käyneitä Kirkkohallituksen kehittämisasiantuntijoita käytännön työssä. Valmennus auttoi hyödyntämään palvelumuotoilun menetelmiä Kirkkohallituksen strategian mukaisesti seurakunnille suunnattujen palveluiden suunnittelussa ja toteutuksessa.  Valmennuksen jälkeen osallistujat pystyivät käyttämään palvelumuotoilun menetelmiä asiakastarpeen tunnistamiseen, omien palveluiden suunnitteluun ja palveluiden konseptoimiseen.

Osallistujat olivat tyytyväisiä valmennuksen konkreettisuuteen. Myös yhteissuunnittelu ja työpajamuotoinen työskentely tukivat organisaatiorajojen yli tapahtuvaa oppimista.

”Valmennuskokonaisuus oli erittäin innostava. Valmentaja Jaana Komulainen oli selkeä ja pysyimme hyvin käytännössä ja konkretiassa. Sopivasti ja ytimekkäästi sekä teoriaa että käytäntöä.”

”Jaanan ote, asenne ja innostavan luonteva persoona oli paras mahdollinen valmentajalle tällaisessa asiassa. Hänen johdollaan oli innostavaa sukeltaa tähän teemaan ja sen käytäntöihin.”

”Jaana teki teräviä kysymyksiä, sovelsi työkaluja hyvin toimialaamme  ja puhui ymmärrettävää kieltä.”

Eeva Salo-Kopperi, koulutussuunnittelija, Kirkkohallitus

Kirkkohallitus logo 300x120

Tutustu tarkemmin johtamisen kehittämisen palveluihimme.

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.