top banner image
 
 
 

Isännöitsijätoimisto Jarmo Rantamäki

Referenssitarina

Tukea strategiaprosessiin

 

Strategiaprosessiin tukea ja haastamista sopivassa suhteessa

Kun perustin yritykseni yli 20 vuotta sitten, ydinajatuksena oli tarjota asiakaskunnalle parasta mahdollista palvelua. Yrityksen kasvaessa olen pitänyt erityistä huolta siitä, että palvelulaatumme pysyy korkeana.

Kasvun voi tehdä monella tavalla. Strategiatyön tehtävänä on auttaa tekemään valintoja sen suhteen, millä toimenpidevalikoimalla tavoite saavutetaan.

Toimialallemme on tulossa suuria muutoksia: asunnon omistamisen, asuntoon sijoittamisen ja asumisten palvelujen kenttä elää, uusia palveluntarjoajia tulee ja asiakkaat kaipaavat useilta palveluilta, mukaan lukien isännöintipalvelut, sisällöllistä uudistumista. Tämän vuoksi pyysimme johtoryhmämme strategiatyöskentelyn sparraajaksi fasilitoijan Azetsilta.

Azets teki ensin selvityksen markkinatilanteesta ja siihen vaikuttavista muutosvoimista haastattelemalla asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme ja henkilöstöämme sekä analysoimalla eri instanssien tulevaisuusskenaarioita. Koska tulevaisuus rakentuu pitkälti nykytilan varaan, konsulttimme analysoi myös keskeisiä talouslukuja. Hänen tuellaan muodostimme näkymän asiakasodotuksista ja siitä, miten pystymme niihin parhaiten seuraavan 3 vuoden aikana vastaamaan.

Työpajatyöskentely toteutettiin sprintteinä, mikä teki strategian rakentamisesta ketterää. Työskentelytapa yhdisti sopivassa suhteessa sekä nykyisen ajattelun haastamista että konkreettisten valintojen ja niiden toteutusmahdollisuuksien pohtimista. Mielestäni Azetsin tuki strategiaprosessiimme nopeutti ja selkeytti lopputulokseen pääsemistä.

Jarmo Rantamäki, toimitusjohtaja, Isännöinti Rantamäki 

 

Isännöitsijätoimisto Jarmo Rantamäki logo

 

Tutustu tarkemmin strategisen johtamisen palveluihin.

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.