top banner image
 
 
 

Fingrid OYj

Referenssitarina
 

HR-järjestelmäkokonaisuuden suunnittelun tuki

Fingridin tavoitteena oli selvittää näkemykset olemassa olevasta HR-järjestelmäkokonaisuudesta ja odotukset tavoitetilasta liiketoiminnan tarpeiden pohjalta sekä määrittää tehokkaan toimintatavan asettamat vaatimukset järjestelmäkokonaisuudelle, joka parhaiten tukee Fingridin tarpeita. Toimeksiantoon sisältyi ratkaisuvaihtoehdot karkealla tasolla, suositukset ja tiekartta.

Hankkeessa työstettiin Azetsin (entinen Virvo) asiantuntijoiden ohjauksessa ohjauskriteerit, analysoitiin muutostarve, rajattiin hankkeen laajuus ja tunnistettiin prosessien kehityskohteita. Samalla sitoutettiin työkokouksissa keskeiset henkilöt suunnitellun muutoksen tavoitteisiin. Azets toi kokemuksellaan konkreettisen lähestymistavan ja auttoi luomaan hankkeelle selkeän fokuksen ja etenemistavan.

Asiantuntijoidemme laatima loppuraportti käsitti tavoitetilan kuvauksen, prosessikartan, keskeiset kehityskohteet priorisoituna, ratkaisuvaihtoehdot ja tiekartan, sidosryhmäkohtaisen muutossuunnitelman ja hankkeen ohjauskriteerit. Projektin päättymisen jälkeen Fingridille jäi selkeä priorisoitu etenemissuunnitelma ja sen pohjalta käynnistettiin useampi kehityshanke. 

Lue lisää HRIT-palveluista 

Fingrid

Osaamisen johtamisen kehitysprojekti

Fingridin tavoitteena oli ottaa käyttöön tiimikohtainen osaamisen kehittämisen malli. Fingrid hyödynsi asiantuntemustamme tiimien osaamisen ryhmäkehityskeskustelumallin ja tarvittavan oheismateriaalin luomisessa ja pilotoimisessa osaksi yrityksen johtamisjärjestelmää sekä henkilöiden osaamisen kehittämistä. Projektin lopputuloksena Fingridillä on käytössään organisaatiotasoinen toimintamalli (ryhmäkehityskeskustelun runko) ja materiaalit (käsikirja ja dokumentointimateriaali) tiimien osaamisen kartoittamista varten systemaattisella tavalla.

Lue lisää johtamisen kehittämispalveluista.

Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä.

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.