Esperi Care

Referenssitarina
 

Esperi Care ja Azets (entinen Visma Services) jo vuosia taloushallinnon kumppaneina

Azets tuntee terveydenhuoltoalan taloushallinnon 

Esperi Care Oy on Azets asiantuntijayksikön pitkäaikainen ja merkittävä asiakas sekä Healthcare -vertikaalin pilottiasiakas. Esperille on puolestaan suurta hyötyä Azetsin erikoisosaamisesta terveydenhuoltoalan yritysten taloushallintopalveluissa. Sen palvelukeskusmalli kattaa kaikki taloushallinnon palvelut sekä ohjelmisto- että järjestelmäpuolen. Kokonaisuutta tukevat ja täydentävät Azetsin tunnetut yhteistyökumppanit sekä oma sertifioitu henkilöstö.

Esperi Care Oy

Esperi Care Oy on 2001 perustettu valtakunnallinen hoiva-alan yritys, joka tarjoaa asumispalveluita ikääntyneille, mielenterveyskuntoutujille ja kehitysvammaisille sekä lääkäripalveluja. Yhtiö toimii tällä hetkellä 150 eri paikkakunnalla. Helsingissä Esperin senioreiden hoivapalvelukeskus on näkyvällä paikalla Tilkan entisessä arkkitehtonisesti arvostetussa sotilassairaalassa.

Taloushallinnon ulkoistus osana Esperin kasvua

Esperi Care Oy:n talousjohtaja Antti Eestilä on seurannut Esperin ja Azetsin yhteistyötä jo useamman vuoden ajan. Kokemuksensa perusteella Eestilä kehuu Azetsia erinomaiseksi ulkoistamispartneriksi, joka on kyennyt venymään Esperin kasvun myötä ja pystynyt hoitamaan yhtiön taloushallinnon lisääntyneet tarpeet. Palvelut ovat myös monin tavoin tehostaneet Esperin taloushallintoa. Azetsin tarjoama ERP-järjestelmä, ostolaskujen kierrätys, maksuliikenne, palkanlaskenta, hallinnon raportointi sekä IFRS-tilinpäätökset tuotetaan sähköisesti, tehokkaasti ja luotettavasti. Yhteistyö nimettyjen yhteyshenkilöiden kanssa toimii sujuvasti, eikä Esperin ole tarvinnut lisätä omaa taloushallinnon henkilöstöään nopeasta kasvusta huolimatta. ”Esperi arvostaa Azetsin toiminnassa laaja-alaista taloushallinnon osaamista sekä asiakkaan tarpeiden huomioon ottamista. Toiminta on joustavaa ja juuri meille räätälöityä”, Eestilä toteaa. ”Teemme runsaasti yrityskauppoja ja uusien yritysten integrointi osaksi konsernin taloushallintoa on onnistunut erittäin sujuvasti.”

Esperi Caren palveluille on vahva sosiaalinen tilaus

Esperin toiminnalle on vahva sosiaalinen tilaus, koska ikääntyneen väestön osuus nousee suurten ikäluokkien myötä nopeaan tahtiin. Yksityisten hoivapalveluiden tarpeisiin on odotettavissa jyrkkä piikki ja näin kysyntä pysynee jatkossakin vahvana.

Esperi on Suomen toiseksi suurin valtakunnallinen hoiva- ja terveysalan yritys. Sen tarjontaan kuuluu mm. asumispalvelut eri kohderyhmille, nuorten ja perheiden tukipalvelut, sekä lääkäripalvelut. Esperin palveluiden piirissä on noin 150 suomalaista kuntaa. Yhtiön omistajia ovat Capman, Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Etera, ja henkilöstö. Esperi Care Oy on nyt nopeassa kasvuvaiheessa. Yhtiön liikevaihto 2014 oli noin 120 miljoonaa euroa ja kasvu jatkuu. Henkilöstön määrä on noin 3500 työntekijää, joista valtaosa on sairaanhoitajia ja lähihoitajia.

Yrityksellä on vahva laajentumisstrategia, joka perustuu orgaanisen kasvun ohella myös yritysostoihin. Dynaaminen yhtiö pyrkii ohjaamaan ja tehostamaan toimintaansa kaikin nykyaikaisin liikkeenjohdon keinoin. Niihin kuuluu myös taloushallinnon yhteistyö Azetsin kanssa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Puhelin

Myynnin puh. 010 756 4500

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@azets.com 

Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin.

Hyväksyn tietosuojakäytännöt. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.