NetSuite kumppani

NetSuite-osaamisemme kattaa talous- ja henkilöstöhallinnon palvelutuotannon sekä ohjelmiston käyttöönottoon, integrointiin ja tukeen liittyvät palvelut. 

NetSuite pilvipohjainen ERP kansainvälisille ja kansainvälistyville kasvuyrityksille.

Kysy lisää

 

ERP pilvessä sisältäen BI-työkalut, CRM:n ja verkkokaupparatkaisun

NetSuite on Oraclen tuoteperheeseen kuuluva maailman johtava pilvipohjainen toiminnanohjausratkaisu. NetSuite liiketoiminta-alusta sisältää ERP-ratkaisun lisäksi muun muassa BI -työkalut, CRM-ominaisuudet sekä verkkokaupparatkaisut. Myös toimialakohtaiset ratkaisut ovat siinä pitkälle kehitettyjä.

Erityisesti kansainvälisille ja kansainvälistyville yrityksille

NetSuite soveltuu liiketoiminta-alustaksi kaiken kokoisille yrityksille. Oman käyttökokemuksemme perusteella suosittelemme sitä keskisuurille ja suurille yrityksille, mutta erityisesti kansainvälisille ja kansainvälistyville yrityksille. Kansainväliset yritykset hyötyvät NetSuiten mutkattomasta skaalautuvuudesta maakohtaisiin taloushallinnon ja raportoinnin käytäntöihin. Tytäryhtiöitä voidaan tarkastella globaalisti konsolidoidusti, mikä on etu yrityksille, joilla on toimipisteitä omine valuuttoineen ja verokohteluineen ympäri maailman.

Hyödyt pilvestä ja integroituvuudesta

Pilvipohjaisena järjestelmänä NetSuiten käyttöönotto tapahtuu nopeasti ja se skaalautuu joustavasti mahdollistaen monipuolisten työkalujen lisäämisen alustelle liiketoiminnan kasvaessa. Käytössä on aina automaattisesti ajantasainen ohjelmisto ilman IT-asennuksia. 24/7 ja mobiilikäytettävyys lisäävät työskentelyvapautta. 

NetSuite on integroitu liiketoiminta-alusta, jossa kaikki tieto löytyy yhdestä tietokannasta, sisältäen muun muassa asiakkuuksienhallinnan, toiminnanohjauksen, kirjanpidon ja verkkokaupan. Yrityksen ydintoimintoja voi tarkastella räätälöityjen ja reaaliaikaisten näkymien ja dashboardien avulla. Räätälöitävyys oman liiketoiminnan erityistarpeisiin on helppoa.

Pilvipalvelu

NetSuite -kokemusta käytännössä

Yhdistämme laaja-alaisen taloushallinnon osaamisen sekä teknisen ohjelmisto-osaamisemme asiakkaidemme menestyksen tueksi. Käytämme NetSuitea taloushallinnon palvelutuotannossa useille kansainvälisille yrityksille. Taloushallinnon asiantuntijamme työskentelevät asiakkaidemme omissa NetSuite-ratkaisuissa.

NetSuite-osaamisemme kattaa talous- ja henkilöstöhallinnon palvelutuotannon lisäksi NetSuite-ohjelmiston käyttöönottoon, integrointiin ja tukeen liittyvät palvelut. Kysy asiantuntijoiltamme lisää ratkaisun soveltuvuudesta yrityksenne toiminnanohjauksen modernisointiin.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti puh. 010 756 4500. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@azets.com.

 

Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin.

Hyväksyn tietosuojakäytännöt. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.