top banner image
 
 
 

Microsoft Dynamics NAV eli Dynamics 365 Business Central

Toiminnanohjausjärjestelmä keskisuurille ja suurille yrityksille.
 

Integroituva ja skaalautuva toiminnanohjausjärjestelmä

Microsoft Dynamics NAV, joka tunnetaan nyt nimellä Microsoft Dynamics 365 Business Central, on johtava toiminnanohjausjärjestelmä keskisuurille ja suurille yrityksille. Yli 100 000 asiakasyritystä on valinnut sen toiminnanohjausjärjestelmäkseen maailmanlaajuisesti. Business Central on integroituva ja skaalautuva järjestelmä, joka kasvaa liiketoimintasi mukana. Business Central on helppo kustomoida asiakaskohtaisesti, jonka ansiosta se mukautuu erilaisiin liiketoimintaprosesseihin sekä mahdollistaa rutiiniluonteisten tehtävien automatisoinnin. Järjestelmä sisältää integroidut taloushallinto-, käyttöomaisuus- sekä varastonhallintamoduulit, joiden ansiosta pääkirjanpitosi on jatkuvasti ajan tasalla ilman tarvetta eräajoihin. Microsoftin järjestelmänä NAV eli Business Central toimii natiivisti muiden Microsoftin toimisto-ohjelmistojen kuten Excelin, Wordin ja Outlookin kanssa.

Käyttökokemus ja integraatio-osaaminen samassa paketissa

Olemme erikoistuneet taloushallintomoduulin hyödyntämiseen. Toteutamme vuosittain useita käyttöönottoja, joissa taloushallinnon prossien tehostaminen Business Centralin avulla on keskeisessä osassa. Olemme rakentaneet lukuisia integraatioita sekä kumppaniemme että muiden toimittajien ostolaskujen kierrätysjärjestelmiin, matkalaskuohjelmistoihin, raportointijärjestelmiin sekä myyntijärjestelmiin. Lähes kaikkiin käyttöönottoihimme olemme toteuttaneet myyntilaskujen lähetyksen sähköisinä verkkolaskuina tai kuluttajille suuntautuvina e-laskuina ja suoramaksuina.

Azetsilla käytämme Business Centralia myös omien kirjanpitoasiakkaidemme taloushallintojärjestelmänä, jonka ansiosta meidän osaamisemme ei rajoitu ainoastaan uuden ohjelmiston käyttöönottoon vaan kattaa myös tehokkaan käytön päivittäisissä prosesseissa. Meillä on omakohtaista kokemusta myös taloushallinnon harvinaisempien ja haasteellisempien prosessien, kuten yritysjärjestelyiden käsittelystä Business Centralin kanssa. Tutustu kirjanpitopalveluihimme.

Yrityksellenne sopivin Dynamics 365 Business Central -ratkaisu

lamppu

Autamme yritystänne löytämään teille parhaan mahdollisen Dynamics 365 Business Central -ratkaisun. Business Central on kauttamme saatavilla joko kuukausiveloitteisena SaaS-palveluna tai mallina, jossa ohjelmiston omistus on kokonaan teillä. Mikäli valitsette SaaS-palvelun, maksatte ohjelmistosta ainoastaan käyttäjien lukumäärän mukaan. Me huolehdimme lisenssistä sekä muun tarpeellisen IT-infrastruktuurin ylläpidosta. Ohjelmisto asennetaan tällöin meidän palvelinympäristöömme, jolloin ohjelmisto on milloin ja mistä tahansa teidän käytettävissä Citrix-etäyhteyden tai Business Centralin oman selainkäyttöliittymän kautta.

Mikäli haluatte asentaa Dynamics 365 Business Centralin yrityksenne omille palvelimille, autamme teitä järjestelmien pystytyksessä sekä tarpeellisten konfigurointien määrittelyssä. Käyttöönoton jälkeen kokeneet konsulttimme ovat yrityksenne tukena olittepa valinneet SaaS-mallin tai päättäneet hankkia ohjelmistolisenssin itsellenne.

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.