Microsoft Dynamics NAV

Toiminnanohjausjärjestelmä keskisuurille ja suurille yrityksille.

Kysy lisää

 

Integroituva ja skaalautuva NAV 

Microsoft Dynamics NAV on johtava toiminnanohjausjärjestelmä keskisuurille ja suurille yrityksille. Yli 100 000 asiakasyritystä on valinnut sen toiminnanohjausjärjestelmäkseen maailmanlaajuisesti. NAV on integroituva ja skaalautuva järjestelmä, joka kasvaa liiketoimintasi mukana. NAVia on helppo kustomoida asiakaskohtaisesti, jonka ansiosta se mukautuu erilaisiin liiketoimintaprosesseihin sekä mahdollistaa rutiiniluonteisten tehtävien automatisoinnin. Järjestelmä sisältää integroidut taloushallinto-, käyttöomaisuus- sekä varastonhallintamoduulit, joiden ansiosta pääkirjanpitosi on jatkuvasti ajan tasalla ilman tarvetta eräajoihin. Microsoftin järjestelmänä NAV toimii natiivisti muiden Microsoftin toimisto-ohjelmistojen kuten Excelin, Wordin ja Outlookin kanssa.

NAVin käyttökokemus ja integraatio-osaaminen samassa paketissa

Olemme erikoistuneet NAVin taloushallintomoduulin hyödyntämiseen. Toteutamme vuosittain useita käyttöönottoja, joissa taloushallinnon prossien tehostaminen NAVin avulla on keskeisessä osassa. Olemme rakentaneet lukuisia integraatioita sekä kumppaniemme että muiden toimittajien ostolaskujen kierrätysjärjestelmiin, matkalaskuohjelmistoihin, raportointijärjestelmiin sekä myyntijärjestelmiin. Lähes kaikkiin NAV käyttöönottoihimme olemme toteuttaneet myyntilaskujen lähetyksen sähköisinä verkkolaskuina tai kuluttajille suuntautuvina e-laskuina ja suoramaksuina.

Azetsilla käytämme NAVia myös omien kirjanpitoasiakkaidemme taloushallintojärjestelmänä, jonka ansiosta meidän osaamisemme ei rajoitu ainoastaan uuden ohjelmiston käyttöönottoon vaan kattaa myös tehokkaan käytön päivittäisissä prosesseissa. Meillä on omakohtaista kokemusta myös taloushallinnon harvinaisempien ja haasteellisempien prosessien, kuten yritysjärjestelyiden käsittelystä NAVin kanssa.

Yrityksellenne sopivin Microsoft Dynamics NAV-ratkaisu

lamppu

Autamme yritystänne löytämään teille parhaan mahdollisen NAV-ratkaisun. NAV on kauttamme saatavilla joko kuukausiveloitteisena SaaS-palveluna tai mallina, jossa ohjelmiston omistus on kokonaan teillä. Mikäli valitsette SaaS-palvelun, maksatte ohjelmistosta ainoastaan käyttäjien lukumäärän mukaan. Me huolehdimme NAV-lisenssistä sekä muun tarpeellisen IT-infrastruktuurin ylläpidosta. NAV asennetaan tällöin meidän palvelinympäristöömme, jolloin ohjelmisto on milloin ja mistä tahansa teidän käytettävissä Citrix-etäyhteyden tai NAVin oman selainkäyttöliittymän kautta.

Mikäli haluatte asentaa NAVin yrityksenne omille palvelimille, autamme teitä järjestelmien pystytyksessä sekä tarpeellisten konfigurointien määrittelyssä. Käyttöönoton jälkeen kokeneet NAV-konsulttimme ovat yrityksenne tukena olittepa valinneet SaaS-mallin tai päättäneet hankkia ohjelmistolisenssin itsellenne.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Puhelin

Myynti puh. 010 756 4500
Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@azets.com

 

Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin.

Hyväksyn tietosuojakäytännöt. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.