CoZone helpottaa työpäivääsi

CoZone on aikaa säästävä portaali yrityksesi ja Azetsin verkkopalveluihin sekä luotettava kommunikaatiotyökalu Azetsin palkanlaskijan ja yrityksesi välillä.

Ota yhteyttä

 

Tutustu tarkemmin CoZoneen - katso video

Tietoturvallinen kanava tiedonsiirtoon

Vähennä sähköpostiliikennettä ja pidä tiedot yhdessä paikassa. Voit vastaanottaa ja lähettää viestejä sekä tiedostoja palkanlaskijalle tietoturvallisesti. Tietoihin pääsevät käsiksi vain ne henkilöt, jotka niitä tarvitsevat. Palvelu täyttää uuden EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimukset henkilötietojen tallennuksessa.

 

Kertakirjautuminen eri verkkopalveluihin

Yhdistä kaikki verkkopalvelut yhden portaalin alle. CoZonen kautta pääset muihin käytössä oleviin verkkopalveluihin yhdellä kirjautumisella. Yhdistä esimerkiksi matkalasku- ja HR-sovellukset yhden tunnuksen taakse.

 

Palkkalaskelmien toimitus sähköisesti 

Työntekijöiden kaikki palkkalaskelmat koko työsuhteen ajalta ovat nähtävissä yhdessä paikassa. Palkkalaskelmat voi tarpeen niin vaatiessa tulostaa ja palkkatiedot voi tarkistaa mobiilisovelluksellamme. Ongelmatilanteissa portaalin kautta voi lähettää viestin suoraan esimiehelle tai palkanlaskijalle.

 

Helppo työkalu työaikaseurantaan

Seuraa työaikaa kirjaamalla vain poikkeamat helpossa kalenterinäkymässä. Hallitse poissaoloanomuksia ja vuosilomia kätevästi. Hyväksy poissaolohakemukset ja työaikaraportit kaikissa Pohjoismaissa yhdellä käyttäjätunnuksella.

 

Käytä missä vain haluat

CoZone toimii selaimessa kaikissa laitteissasi. Se on saatavissa myös puhelimeen omana mobiilisovelluksena. Kieleksi voit valita suomen, ruotsin, englannin, norjan tai tanskan.CoZone pähkinänkuoressa

CoZone

Kirjaudu CoZoneen

Mikäli sinulla on jo tunnukset CoZone-portaaliin, tästä pääset kirjautumaan sisään. 

Kirjaudu sisään

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti puh. 010 756 4500. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@azets.com.

 

Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin.

Hyväksyn tietosuojakäytännöt. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.