top banner image
 
 
 

Saisimmeko mullistaa yrityksesi liiketoimintaa?

Valjastamme laadukkaat palvelut ja viimeisimmän teknologian yrityksesi kasvun ja kehityksen tueksi. Tuotamme sinulle kilpailullista etumatkaa.
 

Mullistamme taloushallinnon

Automatisoimme taloushallinnon rutiinit niin pitkälle kuin mahdollista, jotta sinulla ja meillä jää aikaa keskittyä liiketoimintasi kehittämiseen. Järjestelmien väliset integraatiot tuovat toimintaasi tehokkuutta ja raportointi- ja BI-ratkaisumme mahdollistavat todellisen tiedolla johtamisen. Taloushallinnon konsultoivat asiantuntijamme tukevat sinua matkalla menestykseen. Tutustu taloushallinnon palveluihimme.

Mullistamme palkanlaskennan

Palkka on aina oikein laskettu, ajallaan ja lakisääteisesti hoidettu. Joka kerta. Tämä on lähtötaso. Hyödynnämme sähköisiä prosesseja ja itsepalveluratkaisuja, jotka parantavat työntekijöiden tyytyväisyyttä yrityksessäsi. Palkanlaskennassa kertyvä tieto muutetaan BI-ratkaisulla visuaalisesti helppokäyttöisiksi dashboardeiksi tukemaan yritysjohdon päätöksentekoa. Lue lisää palkkapalveluistamme.

Mullistamme käsityksesi ohjelmistopalveluista

Ohjelmistorobotiikan hyödyntäminen palveluissamme on yksi esimerkki teknologian valjastamisesta liiketoiminnan prosessien tehostamiseen ja työntekijäkokemuksen parantamiseen. Ohjelmistot ovat kuitenkin vain niin hyviä kuin niiden käyttäjänsä. Ei ole yhdentekevää keneltä minkäkin ERP-, HR-, matka-, työajanhallinta- tai ostolaskujen kierrätysjärjestelmän hankkii. Tunnemme ne puutteineen ja hyötyineen sekä tuemme niiden käytössä. Tutustu ratkaisuihimme.

Mullistamme HR:n

Henkilöstö rakentaa tulevaisuuden liiketoimintasi, mutta ilman toimivia HR-käytänteitä, -ratkaisuita ja -palveluita toiminta ei tuota tulosta. Meidän mielestä HR:n joustavuus on avain menestykseen. Autamme yritystäsi tilanteen mukaan, oli kyse sitten esimerkiksi avainhenkilön rekrytoinnista, tilapäisestä HR-asiantuntijasta, työsuhdejuridiikasta tai Lean-ajattelun hyödyntämisestä henkilöjohtamisessa. Katso HR-palvelumme.

Mullistamme johtamisen 

Teknologian muuttaessa työelämää ei riitä työtehtävien vaan koko organisaation uudelleen muotoileminen. Olemme apunasi, kun muotoilet ja johdat organisaation toimintakulttuuria tietoisesti ja suunnitelmallisesti. Työn luonne muuttuu. Autamme organisaatiotasi tuottamaan lisäarvoa johtamisella ja esimiestyöllä. Palvelumme johtamisen kehittämiseen.

Saisimmeko mullistaa yrityksesi liiketoimintaa? Ota yhteyttä, niin kerromme miten sen teemme.

Myynnin puh. 010 756 4500

Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä.

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.

Suomessa autamme yritystäsi 700 asiantuntijan voimin ja yli 40 vuoden kokemuksella, mikä mahdollistaa markkinoiden monipuolisimmat asiantuntijapalvelut liiketoimintasi pyörittämiseen ja kehittämiseen. Paikallinen 50 hengen teknologiatiimimme varmistaa eri järjestelmien yhteensopivuuden, käyttöönoton, päivittäisen tuen ja kokonaisuuden proaktiivisen kehittämisen.