Arvonnan säännöt ja tietosuojaseloste

Kampanja

Azets-joulukalenteri 2023

Järjestäjä

Azets Insight Oy, Elielinaukio 5 B, 00100 HELSINKI (myöhemmin ’Järjestäjä’)

Osallistumiskelpoisuus

Kampanjaan voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet henkilöt, joilla on pysyvä osoite Suomessa. Kampanjaan eivät voi osallistua Azets Insight Oy:n työntekijät, eivätkä muut tämän kampanjan suunnitteluun, valmisteluun tai toteutukseen osallistuvien yritysten työntekijät.

Kampanja-aika ja kampanjaan osallistuminen

Kampanja-aika on 1.– 24.12.2023.

Kampanjaan osallistumalla hyväksyt sen, että Järjestäjä kerää ja käyttää antamiasi henkilötietoja tietosuojaselosteen mukaisesti (lisätietoja kohdassa ”Privacy Statement”). Kampanjaan voi osallistua rekisteröitymällä joulukalenterin tilaajaksi sekä avaamalla joulukalenterin luukkuja päivittäin.

 

rata.jpg

Palkinnot ja niiden lunastaminen

Kilpailun palkintona arvotaan joka viikko leffalippupaketti. Yhden palkinnon arvo 30 €. Lisäksi arvotaan pääpalkintona kaikkien kalenteriin kampanja-aikana osallistuneiden kesken 100 €:n arvoinen lahjakortti Kaffa Roasteryn verkkokauppaan. Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.

Palkinnot ovat henkilökohtaisia, eikä niitä voi siirtää kolmannelle osapuolelle. Palkintoja ei vaihdeta rahaksi. Järjestäjä voi kieltäytyä luovuttamasta palkintoa tai vaatia luovutettuja palkintoja takaisin epärehellisyyden, osallistumiskelpoisuuden puutteen tai muun vastaavan seikan perusteella. Tällöin Järjestäjällä on oikeus arpoa palkinnolle uusi voittaja.

Järjestäjän vastuu

Kampanjaan osallistujat vapauttavat Järjestäjän sekä kampanjan muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan. Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.

Muut ehdot

Osallistumalla kampanjaan osallistuja hyväksyy nämä Kampanjan säännöt ja sitoutuu noudattamaan niitä ja Järjestäjän näiden sääntöjen nojalla tekemiä päätöksiä. Mikäli Järjestäjällä on syytä epäillä osallistujaa vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, Järjestäjällä on oikeus hylätä osallistuminen. Järjestäjä ei ole hylkäystapauksissa velvollinen korvaamaan osallistumisesta mahdollisesti aiheutuneita kuluja miltään osin.

Henkilötietojen käyttö

Osallistumalla kampanjaan osallistuja antaa Järjestäjälle suostumuksen antamiensa tietojen tallentamiseen ja käsittelemiseen. Järjestäjä käsittelee osallistujien tietoja palkintojen toimittamiseksi. Osallistumalla kampanjaan osallistuja antaa suostumuksensa uutiskirjeen vastaanottamiseen. Osallistuja voi peruuttaa uutiskirjeen koska tahansa uutiskirjeessä olevasta linkistä.

Annettuja yhteystietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Lisää henkilötietojen käytöstä Järjestäjän tietosuojaselosteessa ”Privacy Statement

Juna.jpg

Yhteydenotot

Kampanjaan liittyvissä kysymyksissä osallistujat voivat ottaa yhteyttä Järjestäjään osoitteeseen: tiedotus@azets.com

Onnea matkaan!

 

Azets on talous-, palkka-, HR- ja neuvonantopalveluja sekä niitä tukevia teknologiaratkaisuja tarjoava kansainvälinen toimija, joka palvelee asiakkaita henkilökohtaisesti niin digitaalisesti kuin paikallisesti.

Ohjelmistot | Talous | Palkat | HR ja Rekrytointi | Advisory-palvelut