Virpi Hämäläinen

Virpi Hämäläinen

TkT, (työpsykologia ja johtaminen)
puh. +358 (0)50 367 1549
virpi.hamalainen@azets.com

Virpi on työskennellyt johtamisen ja työyhteisöjen kehittämisen parissa viimeiset 16 vuotta valmentajan, tutkijan, konsultin ja kehittämisjohtajan saappaissa. Virpi nauttii erityisesti haastavista muutostilanteista, joissa voi auttaa asiakasta kirkastamaan suuntaa, uudistamaan toimintatapoja sekä saamaan aikaan mitattavia tuloksia pitkäjänteisellä kehittämistyöllä.

– Asiakkaat arvostavat mutkatonta vuorovaikutustyyliäni ja lempeän jämäkkää valmennusotettani. Vahvuuksiani ovat myös kyky erottaa oleellinen epäoleellisesta sekä käytännönläheisyys yhdistettynä vankkaan tietopohjaan. Asiakkaat kiittelevät usein sitä, että teemme oikeita töitä valmennuksissa yhdessä asioita pohtien ja työstäen.
Azetsilla Virpin osaamista hyödynnetään erityisesti liiketoiminta- ja strategialähtöisissä johtamisen ja toimintakulttuurin kehittämishankkeissa, strategian toiminnallistamisessa ja organisaatiouudistuksissa.

– Tänä päivänä jokainen organisaatio on isojen muutoshaasteiden ja -mahdollisuuksien äärellä. Ne organisaatiot, joissa niin yksilöiden kuin koko työyhteisön kykyä uudistua ja uudistaa on vahvistettu pitkäjänteisesti, menestyvät muuttuvassa ympäristössä. Näkemyksellisimmät yritykset näyttävät suuntaa ja muokkaavat ympäristöään myös itse. 

Työajan ulkopuolella Virpin löytää liikkumasta vedessä, lenkkipolulla, suksien päällä tai pyörän selässä. Monien muiden kollegoidensa tavoin myös Virpi hakee voimia arkeen metsästä ja luonnosta. Kaksi vilkasta poikaa pitävät osaltaan Virpin vauhdissa vapaa-ajalla.

Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin.

Hyväksyn tietosuojakäytännöt. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.