Toimiva työyhteisö ruokkii

Tuemme työyhteisöjä ja tiimejä kehittämään toimintaansa ja yhteistyötä.

 

Työn mielekkyys syntyy tekemisestä, tekemisen tarkoituksesta sekä porukasta, jonka kanssa työtä tehdään. Kollegat ympärillä ovat tärkeitä sparrauskumppaneita, tukijoita ja oppimisen mahdollistajia, ja toimiva työyhteisö nostaakin esiin sitä potentiaalia, joka muuten jäisi varjoon.

Tuemme työyhteisöjä ja tiimejä kehittämään toimintaansa ja yhteistyötä, luomaan parempia yhdessä onnistumisen malleja, lujittamaan keskinäistä luottamusta ja rakentumaan toisiaan vahvistavaksi ammattilaisten ekosysteemiksi.

Itseohjautuvuus vastuuttaa ja valtuuttaa 

Itseohjautuvassa organisaatiossa toiminta ohjautuu tekemisen, ei rakenteiden kautta. Yksilöillä on lupa ja vastuu ajatella itse ja päättää omaan toimintaansa kuuluvista asioista. Johtaminen ja esimiestyö on rakennettu tarveperusteisesti ja omajohtamisen merkitys korostuu.

Tuemme organisaatioita vahvistamaan itseohjautuvuutta ja purkamaan tarpeettomia ohjausrakenteita. Autamme muotoilemaan johtamista ja esimiestyötä niin, että ne vastaavat asiantuntijoiden tarpeita, ei perinteistä esimieskäsitystä. Sparraamme yksilöitä ja ryhmiä perinteisten uskomusten haastamiseen ja yhä itseohjautuvampaan arjen tekemiseen.

 Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynnin puh. 010 756 4500

Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin.

Hyväksyn tietosuojakäytännöt. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.