Nora Ojala

Nora Ojala

KTM, johdontyönohjaaja
puh. +358 (0)40 861 7921
nora.ojala@azets.com

Nora Ojala on toiminut johtamisen kehittämisen teemojen parissa 2000-luvun alusta saakka. Hän toimii asiakastyössä työpajoissa, valmennuksissa ja coaching-tapaamisissa aina organisaatioiden kehityspolkujen suunnittelu- ja rakennusvaiheesta niiden toteuttamiseen asti. Keskeisiä aihealueita ovat johtamisen ja johtoryhmätyön kehittäminen, organisaatiokulttuurin uudistaminen sekä muutoksen johtaminen.

– Miten saan mahdollistettua sen, että toinen voi antaa työssä parastaan? Kokemukseni mukaan se on johtamisen avainkysymys. Parhaiten koenkin onnistuvani työssäni kyetessäni herättämään ajatuksia ja oivalluksia sekä onnistuessani vielä haastamaan ja rohkaisemaan kutakin yksilöä siten, että nämä oivallukset alkavat toteutua päivittäisessä työssä. Meille Azetsilla on tärkeää, että kehittäminen saa aikaan todennettavia tuloksia. Asiakkaat luonnehtivat työotettani käytännönläheiseksi, energiseksi ja vaativaksikin, Nora kertoo.
– Johtamisnäkökulmaani heijastaa liiketoiminnallisuus sekä aiemmat kokemukseni vapaaehtoisesta varusmiespalveluksesta, esimiestyöstä ja hallitustyöskentelystä, Nora lisää.

Työajan ulkopuolella Noran aika kuluu tiiviisti perheen parissa pienten tyttärien uteliaisuutta ja jatkuvaa uuden oppimista ihastellen.

Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin.

Hyväksyn tietosuojakäytännöt. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.