Minna Kajanne

Minna Kajanne

Ratkaisukeskeinen Coach
puh. +358 (0)40 833 8053
minna.kajanne@azets.com

Kyse on aina ihmisen kohtaamisesta ja aidosta läsnäolosta. Kuuntelusta ja uskalluksesta viheltää peli poikki, kun suunta on väärä. “Pysäytä ja perustele” on mottoni ja siihen lisään: Parasta on kun asiakas hymyilee ja on toiveikas. Toivon kylväminen on usein unohtunut johtamisessa. Esimiehen tärkein tehtävä on saada henkilö loistamaan työpäivän aikana.

Minna toimii Senior Coachina ja hänen tehtäväkenttään kuuluvat esim. esimiesvalmennukset, yksilö- ja ryhmäcoachingit, työyhteisösovittelut, kriisitilanteiden purkupalaverit sekä uravalmentajana outplacement -valmennukset. Vuorovaikutustaidot, viestintä ja itsensä johtaminen ovat keskeisiä aiheita. Pienillä muutoksilla voidaan saada valtava muutos koko työyhteisön arkeen

”Parasta tässä työssä on aito auttaminen. Uskon vakaasti, että jokaisella on mahdollisuus muuttua ja voida paremmin työssään ja se jos mikä näkyy tuloksissa! Tätä työtä ei tehdä vasemmalla kädellä vaan suurella intohimolla nähdä asiakkaan loistavan.”

Minnalla on suorittanut henkilöstöpäällikön tutkinnon ja useita eri sertifikaatteja henkilöarviointien toteuttajana. Taustaan sisältyvät myös ratkaisukeskeisen coachingin ja rentoutusvalmentajan koulutukset. Henkilöstöpäällikkönä hän on toiminut yli 10v pörssi- ja julkishallinnon puolella.

Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin.

Hyväksyn tietosuojakäytännöt. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.