Maaret Kulo

Maaret Kulo

KTM (Organisaatiot ja johtaminen), Sertifioitu Business Coach
puh. +358 (0)40 509 7592
maaret.kulo@azets.com

Maaret on työskennellyt reilun 16 vuoden ajan johtamisen, organisaatioiden, tiimien ja yksilöiden kehittämisen parissa. ”Uskon vahvasti siihen, että hyvällä ihmisten johtamisella saadaan erinomaisia tuloksia aikaan”. Hyvän johtamisen mahdollistaminen onkin ollut yksi keskeisimpiä teemoja Maaretin työssä johdon ja esimiesten kehittäjänä, valmentajana ja coachina. 

Johtamisen kehittämisen lisäksi Maaret on auttanut organisaatioita erilaisissa strategisissa kulttuurimuutoshankkeissa ja uudelleen organisoitumisissa. Hän on valmentanut asiantuntijoita, esimiehiä ja työyhteisöjä muutoksen ja itsensä johtamisessa sekä toiminut erilaisten työyhteisö- ja tiimityöpajojen fasilitaattorina. Maaret on toiminut vuosia myös outplacement -ohjaajana sekä rekrytoinnin ja henkilöarviointien parissa. Aiemmin Maaret on työskennellyt vaativissa HR-tehtävissä Suomessa ja ulkomailla.

”Palkitsevinta työssäni on se, kun pystyn auttamaan yksilöitä, tiimejä tai kokonaisia organisaatioita kehittymään niissä asioissa, mitkä kulloinkin ovat keskiössä ja näemme asiakkaan kanssa yhteisen työmme tuloksia”. Maaret onkin saanut asiakkailtaan paljon positiivista palautetta kyvystään keskittyä olennaiseen, innostaa, nähdä uusia mahdollisuuksia ja viedä asioita määrätietoisesti eteenpäin.

Vapaa-ajalla Maaret osallistuu aktiivisesti lastensa urheiluharrastuksiin sekä on innokas matkailija ja luonnossa liikkuja.

Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin.

Hyväksyn tietosuojakäytännöt. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.