Jari Kostamo

Jari Kostamo

Senior Advisor
puh. +358 (0)400 303 869
jari.kostamo@azets.com

Jari on johtamisen ja esimiestyön valmentaja, jolla on yli 20 vuoden kokemus asiantuntijoiden esimiehenä, tulosvastuullisena ja johtoryhmän jäsenenä, toimitusjohtajana sekä hallitusrooleista.

Ihmisten johtaminen on Jarin suuri mielenkiinnon kohde. Johdon ja esimiesten auttaminen ihmisten ja asioiden johtamisessa, unohtamatta liiketoimintaa. ”Ihmiset vievät yritykset tähtiin. Vaativat tavoitteet ovat välittämistä. Ei niin kurjaa tilannetta, että ihmisiä tarvitsisi kohdella huonosti.”

Johtoryhmän muutosvalmennusta, johtajien rohkaisua ja coachingia, johtamisjärjestelmiä, esimiesten valmentamista, toimintakulttuurin muutoshankkeita.
Toimialoja laidasta laitaan. Ongelmat näyttäytyvät samansuuntaisina kaikkialla. Muutos ja sen konkretisointi askeliksi. ”Pomminpurku” eli visaisten ongelmien ratkaisu työyhteisössä on palkitsevaa, oli kyseessä ihmiset tai bisnes, usein molemmat.

Vapaa-ajalla tutuiksi tulevat Välimeren rannat ja alueen kielet. Ja tietysti ne keittiöt. Lentäminen ja lentokoneet ovat ehtymätön kiinnostuksen kohde.

 Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Ota yhteyttä

Myynnin puh. 010 756 4500

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@azets.com

Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin.

Hyväksyn tietosuojakäytännöt. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.