Jaana Komulainen

Jaana Komulainen

FM, MBA, Senior Advisor
puh. +358 (0)50 472 5319 
jaana.komulainen@azets.com

Jaanan kokemus koostuu kolmen eri osaamisalueen työtehtävistä, jotka ovat liiketoiminnan kehittäminen, brändäys ja palvelumuotoilu. Ne kattavat yrityksen koko kaaren liikeideasta haluttavuuden rakentamiseen ja asiakaskeskeiseen toteutukseen.

- Olen toiminut projekteissa, jotka ovat keskittyneet palveluiden konseptointiin, erikoistavarakaupan ja b2b-ratkaisujen asiakaskohtaamisten kehittämiseen sekä terveys- ja hyvinvointialueen asiakaskokemuksen analyysiin. Useasti toimeksiantoihin on liittynyt myös sidosryhmä- ja kumppaniverkostojen toimivuuden analyysi ja kehittäminen.

- Näen omaksi tehtäväkseni oikeanlaisten kysymysten tuomisen johtoryhmätyöskentelyyn. Oikeat kysymykset syntyvät perinpohjaisesta analyysistä ja asiakkaani asiakkaiden arjen havainnoinnista ja tutkimuksesta, jota teen myös itse mielelläni. Fiksut ihmiset kyllä löytävät oman bisneksensä kultajyvät, kun heille rauhoitetaan hetki yhteistä aikaa oleellisten kysymysten pohtimiseen.

- Olen ollut työurani aikana tiimin jäsen, tiimin vetäjä, toimitusjohtaja, partneri ja yrittäjä. Näin ollen ymmärrän eri näkökulmat johtamiseen ja strategian käytäntöön vientiin liittyvistä haasteista. Olen saanut tyytyväistä palautetta asiakkailta selkeistä analyyseistä ja oivalluttavista työpajoista sekä napakasta projektinhallinnasta.

Aamuisin ja iltaisin Jaanan hyvinvoinnista huolehtii musta labbis, joka muistuttaa ystävällisellä kuonon tökkäyksellä lenkille lähdöstä. Usein mukaan tulee myös puoliso tai tytär. Koira innosti Jaanan myös hankkimaan metsästysluvan. Metsästyskauden ulkopuolella harrastuksiin kuuluvat erilaiset kädentaidon harjoitukset, joiden tuloksena kaapeista löytyy kaikenlaista koruista tilkkutöihin

Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin.

Hyväksyn tietosuojakäytännöt. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.