Jaana Kilpimaa

Jaana Kilpimaa

KTM, ratkaisukeskeinen coach
puh. +358 (0)40 513 6810
jaana.kilpimaa@azets.com

Jaanalla on yli 15-vuoden monipuolinen kokemus organisaation ja johtamisen kehittämisestä konsulttina, coachina ja valmentajana sekä asiakkuusjohtajana. Jaana on ollut rakentamassa ja toteuttamassa laajoja muutosohjelmia tukemaan asiakkaiden strategisia tavoitteita.

”Olen ollut uudistamassa organisaatioiden rakenteita, toimintamalleja ja käytäntöjä, johtamista ja esimiestyötä sekä luomassa uusia osaamisen kehittämisen ja oppimisen ratkaisuja. Näkemykseni on, että muutos lähtee yksilöstä, ja erityisenä mielenkiinnon kohteenani ovatkin oppiminen ja mielen johtaminen. Määriteltäessä uutta suuntaa, on tärkeää tarkastella myös ajattelutapoja, uskomuksia ja normeja sekä olla valmis myös uudistamaan niitä. Tähän auttaa ratkaisukeskeinen lähestymistapa, jota olen viime vuosina opiskellut.”

Jaana on luova ja määrätietoinen uudistaja. Hän on saanut asiakkailta kiitosta näkemyksellisyydestä, kyvystä rakentaa ratkaisuja tukemaan asiakkaan liiketoiminnallisia tavoitteita sekä luottamuksellisen ja arvostavan ilmapiirin aikaansaamisesta.

Vapaa-ajalla Jaana on intohimoinen matkailija, ja tutustuu mielellään uusiin kulttuureihin ja paikalliseen historiaan. Hänet löytää usein myös crossfit- ja tanssisalilta tai luonnon ääreltä.

Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin.

Hyväksyn tietosuojakäytännöt. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.