Ari HImma

Ari Himma 

VTM, Senior Advisor
puh. +358 (0) 50 571 2500
ari.himma@azets.com

Hyvä johtaminen ja vahva toimintakulttuuri ovat olleet Arin työuran läpileikkaavia teemoja. Taustalla on kokemusta valmennuskonsultoinnista sekä yli 25 vuoden ura vaativissa kansainvälisissä henkilöstöjohdon tehtävissä Suomessa ja ulkomailla.  Johtoryhmien, tiimien ja johtamisjärjestelmien kehittämistyössä Ari ammentaa omasta pitkäaikaisesta historiastaan johtoryhmien jäsenenä, joista osa on pörssiyrityksiä.

Toimintakulttuuri – ja johtaminen sen keskeisenä ajurina – on alue, jossa Ari kokee oppivansa jatkuvasti uutta.  Muutosohjelmien vetovastuut yrityksissä ovat luoneet vahvan pohjaa työkalupakille, jota Ari on täydentänyt konsulttina.  Hän on myös coach ja esimiesten valmentaja.

”Uskon selkeyden ja konkretian teemoihin.  Se on omassa asiakastyössäni tärkeää, ja se ulottuu kirkkaista yhteistyön tavoitteista toimiviin työmenetelmiin. Toimeksiannoissa käytän aikaa yhdessä asiakkaan kanssa varmistaakseni oikean tulokulman hankkeeseen.  Lähtökohtana on aina niin asiakkaan tarpeiden kuin toimintakentän erityispiirteiden hyvä ymmärrys - oli kyseessä yksityinen yritys, julkishallinnon organisaatio tai järjestö.”

Vapaa-ajalla Arin silmät syttyvät mökkihommissa läntisellä Uudellamaalla.  Jaksamista ja energiaa lisää myös vuosikausia jatkunut hikoilu eri liikuntalajien parissa.  Viime vuosina iloa on tuonut myös tuoreen golffarin haasteet viheriöillä.

Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin.

Hyväksyn tietosuojakäytännöt. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.