Rekrytointi toimeksiantona

Uusia ideoita toteutukseen.

Jätä yhteydenottopyyntö

 

Hoidamme tarvittaessa koko hakuprosessin

Kun haluat toteuttaa rekrytoinnin kanssamme toimeksiantona, toteutamme haun kokonaisvaltaisesti aina työpaikkailmoituksen laatimisesta henkilöarviointeihin ja valintapäätöksen konsultointiin saakka. Prosessin aikana teemme yhdessä tehtävänkuvan määrittelyn ja henkilöarvioinnin tulosten läpikäynnin sekä saat myös asiantuntevan tukemme omiin haastatteluihisi ja valittavan henkilön päätöksen tekemiseen.

Erilaisia tapoja toteuttaa rekrytointi

  • Palvelumme voidaan toteuttaa ilmoitushakuna, verkostohakuna tai näiden yhdistelmänä.
  • Teemme tarvittaessa pelkän verkostohaun, ja hoidat rekrytoinnin itse valintapäätökseen saakka.
  • Räätälöimme palvelumme aina tarpeidesi mukaisesti, kuten esimerkiksi valitsemalla parhaiten tavoittavat ilmoituskanavat tai valitsemalla yhdistelmähaun toteutustavaksi.
  • Tukea päätöksentekoon saat laadukkaiden henkilöarviointien avulla, joita toteuttavat sertifioidut henkilöarvioijamme. Voit lukea lisää arviointien hyödyistä täältä.
Rattaat

Modernit työvälineet rekrytointiprosessin tehostamiseen

Erottuaksesi positiivisesti sovimme kanssasi moderneista tavoista laatia houkutteleva työpaikkailmoitus, markkinoida työtehtävää, hyödyntää sosiaalisen median kanavia sekä haastatella ja arvioida hakijoita.

Käytämme rekrytoinnin tukena modernia rekrytointijärjestelmää, jonka avulla ajantasaisen hakijaviestinnän varmistaminen on helppoa ja rekrytointiprosessin läpivienti tehokasta. Lisäksi hyödynnämme videohaastatteluja ja muita uusia välineitä. Hallitsemme sosiaalisen median kanavat työnantajakuvaviestinnän tukena.

Pyrimme ymmärtämään kanssasi kohderyhmää ja siksi ideoimme aina tapauskohtaisesti parhaimmat tavat kohderyhmän tavoittamiseen, kuitenkaan unohtamatta organisaatiosi arkea ja todellisuutta.

Vilkaise täältä ja täältä esimerkkejä rekrytointia tukevista blogikirjoituksistamme.

Verkostohaulla parempi hakijaprofiili

Ilmoitushaku tavoittaa vain aktiivisessa työnhaussa olevat osaajat, jolloin tyypillisesti yli 70 % tai jopa enemmän kohdejoukosta jää katveeseen. Verkostohakupalvelumme avulla löydämme henkilöitä tehtäviin, joihin ilmoitushaun kautta ei löydy riittävästi hyviä hakijoita.

Toisaalta haasteena voi olla myös, että ilmoitushaku tuottaa jopa satoja hakemuksia, joiden käsittely vie aikaa ja hyvän tekijän löytäminen voi olla epävarmaa. Verkostohaun avulla rekrytointityö voidaan kohdentaa rajattuun, potentiaalisen joukkoon, josta oikea tekijä löytyy varmasti ja tehokkaasti.

Olemme vuosittain yhteydessä useisiin eri alojen osaajiin eri tehtäviin liittyen, joten pystymme hyödyntämään laajoja verkostojamme juuri oikeiden osaajien löytämiseksi. Verkostohaun apuna käytämme mm. isoja hakijapoolejamme, työntekijöidemme verkostoja sekä sosiaalisen median työkaluja, kuten Linkediniä.

quote

 
Voimme lämpimästi suositella yhteistyötä Azetsin asiantuntevien rekrytoijien kanssa.
Rekrytoiva esimies / Logicor Oy 

 Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynnin puh. 010 756 4500

Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin.

Hyväksyn tietosuojakäytännöt. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.