Rekrytointitoimeksianto tehty ja miehet kättelevät
 
 
 

Rekrytointitoimeksi­anto

Rekrytointitoimeksianto on tehokas täsmäratkaisu yrityksesi rekrytointitarpeisiin.

 

 

Kun jätät meille rekrytointitoimeksiannon, kirkastamme rekrytointitarpeesi ja valitsemme kanssasi sopivat rekrytointimenetelmät. Toteutamme rekrytointitoimeksiantosi erinomaisesta hakijakokemuksesta huolehtien ja yrityksenne työnantajakuvaa edistäen.

Haastattelustrategia suunnitellaan tehtävän vaatimusten mukaisesti ja haastattelut toteutetaan siten, että tuotetun yhteenvedon perusteella sinun on vaivatonta ja selkeää hahmottaa ehdokkaiden soveltuvuutta tehtävään. Rekrytointiprosessimme on sinulle myös läpinäkyvä: olet koko ajan tietoinen haun edistymisestä ja viestimme aktiivisesti myös kandidaateille. Toteutamme rekrytoinnin tehokkaasti ja huolellisesti - aikaa hukkaamatta.

Tukea päätöksentekoonne saatte laadukkaiden henkilöarviointien avulla, joita toteuttavat sertifioidut henkilöarvioijamme. Käymme kanssanne henkilöarvioinnin tulokset selkokielisesti läpi ja tarjoamme näkökulmia valintapäätöstenne tueksi.

Rekrytointiprosessi joustaa tarpeenne mukaan

Suunnittelemme ja toteutamme rekrytointitoimeksiannon yksilöllisen tilanteen ja toiveen mukaan. Hoidamme koko rekrytoinnin alusta loppuun tai osan rekrytointiprosessista:

  • suorahaku
  • Ilmoitushaku ja rekrytointiviestintä
  • hakemusten käsittely
  • haastattelut
  • soveltuvuusarvioinnit

Kuvitus rekrytointiprosessien läpivienti

Erilaisia tapoja toteuttaa rekrytointitoimeksianto

Räätälöimme palvelumme aina tarpeidenne mukaisesti. Yhdessä valitsemme parhaat menetelmät ja kanavat rekrytointitoimeksiannon toteuttamiseksi.

Rekrytointitoimeksianto voidaan toteuttaa

  • työpaikkailmoitukseen perustuvana projektina
  • osaajien löytämiseen keskittyvänä suorahakuna
  • näiden yhdistelmänä

Tunnemme markkinat ja tavoitamme osaajat

Onnistuaksenne rekrytoinnissa ja erottautuaksenne kilpailijoista, on tärkeää huolehtia työnantajamielikuvasta ja hyvästä hakijakokemuksesta alusta alkaen. Olemme tehokas kumppaninne ja huolehdimme kanssanne laadukkaasta ja kohderyhmää puhuttelevasta rekrytoinnin läpiviennistä. Varmistamme tyytyväisyytenne rekrytointiin olemalla yhteydessä sekä yritykseenne että valittuun työntekijään.

Teemme ajantasaisesta hakijaviestinnästä helppoa ja rekrytointiprosessin läpiviennistä sujuvaa. Käytämme sosiaalisen median eri kanavia kohdennetusti ja tehokkaasti ja lisäksi voimme täydentää viestinnän keinoja esimerkiksi videohaastatteluilla, rekrytointia tukevilla blogikirjoituksilla tai suunnittelemme teille rekrytointianne tukevan viestintäkampanjan. Meille on tärkeää, että tutustumme yrityksenne kohderyhmään ja ymmärrämme heitä, jotta tavoitamme juuri oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin. Toimimme kumppaninanne koko prosessin ajan ja ideoimme yhdessä juuri teille parhaan tavan toimia.

Tutustu rekrytointiblogeihimme

Jätä rekrytointitoimeksianto, sitoudumme rekrytointisi onnistumiseen

Rekrytoinnin ammattilaisina voimme tukea tehtävän ja henkilöprofiilin määrittelyssä huomioiden yrityksenne strategian, tiimit ja organisaatiokulttuurin kehittämisen. Teemme perusteellisen pohjatyön, kuten osaajaprofiilin määrittelyn, ja panostamme myös laadukkaaseen ja selkokieliseen henkilöarviointiin. Meiltä saatte selkeän kannanoton parhaiden osaajien soveltuvuudesta tehtävään ja organisaatioonne.

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.

Tutustu rekrytointiblogeihimme

27.3.2020: Pientaloasumisen puolesta, ilman vastakkainasetteluja

Omakotiliiton yli seitsemän vuosikymmentä kestänyt toiminta keskittyy elämän keskiössä olevaan asiaan: kotiin ja asumiseen. Lue samalla lisää avoimesta toiminnanjohtajan paikasta!

5.2.2020: Ihmissuhteiden ja merkityksellisen elämän tukija

Väestöliitto on vuonna 1941 perustettu järjestö, joka edistää hyvinvointia ja ihmisoikeuksia. (Haku päättynyt.)

8.11.2019: Arvato's talented Legal Team would love to welcome a new colleague, Head of Legal, to join their Finnish organization 

Arvato Finance Solutions is a trusted financial services partner for businesses. We like to think we are the backbone of growth for our clients by means of predictive analytics, leading-edge platforms and big data. Arvato’s Finnish organization was established in 2001 and is located in central Helsinki and Turku with approximately 80 employees. We are now searching for a Head of Legal to join our Legal team. (The search has been closed.)

9.5.2019: Azetsin rekrytointitiimi esittäytyy

Tutustu Azetsin rekrytointitiimiin. Azetsin rekrytointitiimi luo vaikuttavia kohtaamisia yhdistämällä osaajat työnantajiin sekä edistämällä aitoja työnantajakuvia.

3.5.2019: Swecon palkkahallinnossa vahvuutena yhteistyö

Sweco Finland Oy etsii palkanlaskentatiimin esimiestä. Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. (Haku päättynyt.)

5.3.2019: Arvato etsii perintäkäsittelijää Turun toimistoon.

Arvato on oman toimialansa johtava, kansainvälinen palveluntarjoaja, jonka yli 70 000 työntekijää yli 40 maassa työskentelevät päivittäin asiakkaiden menestyksen eteen. Arvato Finance on toiminut Suomessa vuodesta 2001. Toimistot sijaitsevat Helsingissä ja Turussa. (Haku päättynyt.)