Taru Sievänen

Taru Sievänen

HR Advisor, Recruitment
puh. +358 50 470 0854
taru.sievanen@azets.com
linkedin.com/in/tarusievanen

Taustani on eritasoisissa HR-, talous- ja palkkahallinnon sekä esimerkiksi viestinnän ja hankinnan asiantuntijoiden rekrytoinneissa. Rekrytointeja olen tottunut hoitamaan hyvin kokonaisvaltaisesti: asiakkuuden hallinnasta eri hakumetodeihin sekä rekrytointiprosessien hiomisesta työnantajakuvan kehittämiseen. Hihastani löytyy myös henkilöarvioinnin sertifikaatti ja laajennan työkalupakkiani jatkuvasti. Myös In-house asiakkuus on ehtinyt Azetsilla tulla jo tutuksi. 

Innostun tulevaisuuden tuulista ja kansainvälisistä ulottuvuuksista. Ihmisen osaamisen, arvojen ja motivaation yhdistäminen oikeaan työpaikkaan inspiroi minua. Saan kipinöitä kohtaamisista, ongelmamutkien oikomisesta ja uudenlaisista ratkaisuista. Työelämän muutoksiin, työntekijäkokemukseen ja vastuullisuuteen liittyvät kysymykset ovat erityisen lähellä sydäntäni. Uskon vakaasti yhteistyön ja huumorin kantavaan voimaan arjessa. Rentoudun joogassa ja luontoa ihmetellen ja minut voi usein löytää tutkimasta maailmaa. 

Työkavereiden mielestä Taru on monikykyinen, laadukkaasti aikaansaava ja terävä tekijä, jolla on taito selviytyä tilanteesta kuin tilanteesta huumorin ja lämmön kautta. Hän on myös hyvin empaattinen ja huomaavainen kollega, jonka apuun voi aina luottaa. Tarun positiivisuus ja ilo tarttuu! Varo vain.

Tutustu monipuolisiin rekrytointi- ja työnantajakuvapalveluihin.

Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä.