Sanna-Kaisa Suopohja

Sanna-Kaisa Suopohja

HR Advisor, Recruitment
puh. +358 50 355 9822
sanna-kaisa.suopohja@azets.com
linkedin.com/in/sannakaisasuopohja

Olen monessa sopassa keitetty HR-ammattilainen. Minulle on kertynyt monipuolista kokemusta HR-tehtäväkentästä eri toimialoilta, kansainvälisistä työympäristöistä. Aloina mm. palveluala, rakennus- ja lääketeollisuus. Olen työskennellyt myös in-house konsulttina Azetsin asiakasyrityksessä HR Manager- roolissa. Sanoisin, että olen tiimin juniori rekrytointipuolella, mutta tuon tiimiin kokemusta ja näkemystä koko HR-tehtäväkentästä.

Motivoidun ihmiskohtaamisista ja keskinäisestä sparraamisesta sekä uuden oppimisesta. Joka päivä on hienoa oppia uusia asioita! Koen myös tärkeäksi, että näen työni jäljen ja voinkin sanoa, että teen työtä suurella sydämellä! Vastapainona työlle liikun paljon ja vietän aikaa perheen ja ystävien kanssa. Minut löytää säännöllisesti niin tenniskentältä kuin jumppasaliltakin. 

Työkavereiden mielestä Sanna-Kaisa on tarkka ja perusteellinen laadun varmistaja ja tehokas aikaansaaja, joka ajattelee asioita 360-asteisesti. Hänessä on energiaa, valoa, lämpöä ja hän tavoittelee aina yhteistä etua. Sanna-Kaisa huolehtii muista ja innostuu helposti uusien asioiden äärelle.

Tutustu monipuolisiin rekrytointi- ja työnantajakuvapalveluihin.

Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin.

Hyväksyn tietosuojakäytännöt. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.