Riitta Oinonen

Riitta Oinonen

Business Owner, Recruitment
puh. +358 50 464 1993
riitta.oinonen@azets.com
linkedin.com/in/riittaoinonen

Työssäni nautin siitä, että saan tehdä yhteistyötä monilla toimialoilla toimivien asiakkaidemme kanssa ja tukea heitä osaamisen muutoksessa. Toteutan vaativia rekrytointeja ja henkilöarviointeja sekä toimin huippuosaavan, huippuhauskan että vauhdikkaan tiimimme esimiehenä. Lisäksi lakkaamatta kehitämme palveluitamme ja toimintaamme Azetsissa ja tämä sopii hyvin uudistajaluonteelleni!

Kun töissä vaivaan eniten päätäni, niin vapaa-ajalla sitten vastaavasti käsiä, jalkoja ja keskikehoa. Liikuntaa, käsitöitä, koti- ja mökkiprojekteja sekä ympäristötekoja Itämeren ja koko pallon suojelemiseksi. Nuoren aikuisen miehen äitinä olen hyödyksi lähinnä viranomaisbyrokratiaviidakossa ja itse opin yhtä sun toista z-sukupolven digi-elämästä.

Tiimini kuvailee minua näin: Riitta johtaa tiimiämme varmoin ja energisin ottein. Hän on neuvokas, humoristinen sekä esimerkillään näyttää suuntaa määrätietoisesti. Hänestä löytyy tarvittava määrä lämpöä, jämäkkyyttä ja särmää, unohtamatta hänen taitoaan luottaa ja pitää tiimistä huolta.

Tutustu monipuolisiin rekrytointi- ja työnantajakuvapalveluihin.

Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin.

Hyväksyn tietosuojakäytännöt. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.