Nainen kokoaa älypeliä käsissään
 
 
 

Rekrytoinnin kehittäminen ja valmennukset

Olemme kumppaninne, kun tarvitsette asiantuntijaa rekrytoinnin päivittämiseen.

 

 

Vetovoimainen työnantajamielikuva rekrytoinnin edistäjänä

Ihmiset ovat yhä vaativampia työpaikkojen suhteen ja osaajista käydään kovaa kilpailua. Kehittämällä työnantajamielikuvaa ja työntekijäkokemusta systemaattisesti ja pitkäjänteisesti, on mahdollista nostaa yrityksen vetovoimaisuutta työnantajana. Tällöin rekrytointikin tehostuu. Me tunnemme työelämän sekä osaajamarkkinat ja autamme sinua rakentamaan yrityksesi työnantajamielikuvaa kestävällä pohjalla. Palvelu on aina räätälöitävissä tarpeen ja tilanteen mukaan.

Konkreettiset askeleet työnantajamielikuvan kehittämiseksi:

  • Kartoitamme nykytilanteen ja määrittelemme kanssasi selkeät kehitysalueet.
  • Teemme kanssasi suunnitelman käytännön toimenpiteistä.
  • Ohjaamme sinut alkuun myös vaikuttavuuden mittaamisessa ja työnantajamielikuvan edelleen kehittämisessä.

Rekrytointiprosessien ja toimintamallien tehostaminen

Hyvä hakijakokemus on nykyaikaisen rekrytoinnin keskeinen mittari. Nopea toiminta sekä läpinäkyvä ja avoin viestintä ovat edellytyksiä hyvälle hakijakokemukselle. Jotta nämä voivat toteutua, yrityksessäsi tarvitaan selkeä malli rekrytointien suunnitteluun, käynnistämiseen ja läpivientiin. Voimme auttaa rekrytointiprosessin sekä rekrytoinnin toimintamallin suunnittelussa että jalkauttamisessa.

 

Nainen ja mies tutustuvat raportteihin

Rekrytointivalmennukset

Valmennamme esimiehiä rekrytoinnin parhaisiin käytäntöihin. Aihealueita voivat olla esimerkiksi hyvän hakijakokemuksen merkitys, sosiaalisen median hyödyntäminen sekä haastatteluosaamisen kehittäminen. Räätälöimme valmennuksen sisällön aina tarpeisiin sopivaksi.

HR- ja rekrytointijärjestelmän valinta

Autamme teitä löytämään markkinoilta tarpeisiinne parhaiten soveltuvan HR- ja rekrytointijärjestelmän ja varmistamme samalla rekrytointiprosessien yhteensopivuuden yrityksesi muiden HR-prosessien kanssa. Lue lisää HR-järjestelmän valinnasta.

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.