Rekrytoinnin kehittäminen

Rekrytoinnin muuttuvat vaatimukset, muutokset lainsäädännössä, työmarkkinoiden ja yritysstrategian muutokset sekä rekrytointimenetelmien ja -järjestelmien kehitys edellyttävät yritykseltäsi rekrytoinnin kehittämistä vastaamaan nykyajan ja nykytyönhakijoiden vaatimuksia. 

Jätä yhteydenottopyyntö

 

Työnantajakuvan kehittäminen

Monilla aloilla vallitsee työntekijän markkinat ja toisilla aloilla liikutaan nopeasti siihen suuntaan. Houkutteleva, kilpailijoita parempi työnantajakuva houkuttelee enemmän ja parempia hakijoita. Rekrytoinnissa hakijat saavat konkreettisen kosketuksen yritykseen, myös rekrytointikumppanin mukana ollessa, joten hyvä hakijakokemus on tärkeä osa halutun työnantajakuvan luomista.

Työnantajakuvan kehittäminen

Rekrytointiprosessit ja toimintamallit kuntoon

Hyvä hakijakokemus on nykyaikaisen rekrytoinnin keskeinen mittari. Nopea toiminta on toisaalta usein välttämätöntä työntekijöiden saamiseksi ja jotta nämä voivat toteutua, yrityksessäsi tarvitaan selkeä malli rekrytointien suunnittelussa, käynnistämisessä ja läpiviennissä.

Me voimme auttaa rekrytoinnin toimintamallin suunnittelussa ja jalkauttamisessa. Varmistamme myös rekrytointiprosessien yhteensopivuuden suhteessa yrityksesi muihin HR-prosesseihin. Valmennamme esimiehiä ja HR:n rekrytoijia hyvän hakijakokemuksen merkityksestä, sosiaalisen median hyödyntämisestä kandidaattien hankintakanavana, haastatteluvalmiuksien kehittämisessä ja rekrytointiprosessin mieltämisessä myynnillisenä työnä. Räätälöimme valmennuksen sisällön aina tarpeisiisi sopivaksi.

Voimme myös tehostaa rekrytointiprosessianne auttamalla teitä löytämään markkinoilta tarpeisiinne parhaiten soveltuvan rekrytointijärjestelmän.

Tutustu HRIT-palveluihimme

Ihmiset puhumassa

Ota yhteyttä, kerromme lisää

Riitta Oinonen

Riitta Oinonen
Business Owner, Recruitment
puh. +358 50 464 1993
riitta.oinonen@azets.com
linkedin.com/in/riittaoinonen

Johanna Rytivaara

Johanna Rytivaara
Senior HR Advisor, Recruitment
puh. +358 40 455 3651
johanna.rytivaara@azets.com
linkedin.com/in/johannarytivaara

 Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynnin puh. 010 756 4500

Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin.

Hyväksyn tietosuojakäytännöt. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.