Rekrytointi kumppanuus­palveluna

Näkyvyyttä työnantajakuvaan.

Jätä yhteydenottopyyntö

 

Saat ammattitaitoisen kumppanin kustannustehokkaasti

Voimme toimia rekrytoinneissamme luottokumppanina, jonka puoleen käännyt kaikissa rekrytointitarpeissasi, tai tietyn tehtäväalueen, esimerkiksi hallinnon alueen, rekrytoinneissa. Sitoudumme ylläpitämään tietämystämme liiketoimintasi tilanteesta ja kehittymisestä, tukemaan ja valmentamaan esimiehiä resursoinnin suunnittelussa ja rekrytoinneissa, sekä toteuttamaan rekrytoinnit ja henkilöarvioinnit kumppanuusasiakkaan ehdoin. Kehitämme yhteistyötämme säännöllisten seuranta- ja palautepalaverien avulla.

Työantajamielikuvan kehittäminen rekrytoinnin tukena

Osana kumppanuuspalvelua voimme auttaa myös työnantajakuvasi kehittämisessä ja näkyväksi tekemisessä. Organisaatiokulttuurin vahvuuksiin perustuva, houkutteleva ja määritellyt kohderyhmät tavoittava työnantajakuvaviestintä lisää näkyvyyttäsi työnantajana, lisää potentiaalisten hakijoiden määrää ja parantaa rekrytointien laatua sekä kustannustehokkuutta.

Työantajakuvan kehittämisen palvelumme voivat olla esimerkiksi työnantajakuvan kehityssuunnitelman ja toimenpiteiden käynnistäminen projektina tai työnantajakuvan kehittämistoimenpiteet jatkuvana palveluna. Palvelu on räätälöitävissä tarpeesi ja tilanteesi mukaan. 

 Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynnin puh. 010 756 4500

Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin.

Hyväksyn tietosuojakäytännöt. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.