Johdon suorahaku

Löydämme avainhenkilöt yrityksellesi.

Jätä yhteydenottopyyntö

 

Headhunter palveluksessasi – löydä avainosaaja suorahaulla

Avainhenkilöiden löytäminen yritykseesi kannattaa luottaa suorahaun ja henkilöstöjohtamisen ammattilaisten käsiin. Onpa yrityksesi fokus kasvu, uudistuminen tai innovointi, me ymmärrämme tarpeesi ja organisaatiokulttuurisi ja löydämme menestystä rakentavan avainosaajan. Avainhenkilön aloitettua tehtävässään voimme tukea henkilön kehittymistä ja kasvua coaching-palvelumme avulla. Lisäksi voimme tarjota avainhenkilön tiimille räätälöityä valmennusta tai johtotasolla johtoryhmätyöskentelyn kehittämistä.

Tuoli

Henkilövalinta on aina myös kulttuurikysymys

Tekemämme johdon suorahaku on nykyaikainen ja korkealaatuinen palvelu yrityksille ja uusia tehtäviä hakeville. Käytämme moderneja menetelmiä ja löydämme tehokkaasti parhaat kandidaatit yrityksesi tarpeiden mukaisesti. Henkilöstöjohtamisen ammattilaisina voimme tukea tehtävän ja henkilöprofiilin määrittelyssä huomioiden yrityksesi strategian, tiimit ja organisaatiokulttuurin kehittämisen. Panostamme henkilöarviointiin, jonka toteutamme asiantuntijoidemme avulla. Meiltä saat selkeän kannanoton parhaiden kandidaattien soveltuvuuteen tehtävän ja organisaatiokulttuurin näkökulmasta.

Suorahakupalvelumme avulla löydät yrityksesi avaintehtäviin oikean henkilön luotettavasti ja nopeasti. Erityisesti varmistamme, että valittava henkilö tukee johtamistyylillään ja henkilökohtaisilla ominaisuuksillaan organisaatiokulttuurin kehittymistä haluttuun suuntaan. Suorahaun asiantuntijamme rakentavat suorahakuprosessista räätälöidyn kokonaisuuden yhteistyössä kanssasi.

"Olemme hyvin tyytyväisiä Azetsin rekrytointiprosessiin, jossa käytimme myös meille uusia toimintamalleja, kuten tehtävää ja organisaatiotamme esittelevää blogia haun tukena. Blogissa johtoryhmä ja henkilöstön edustajat pääsivät osallistumaan prosessiin tarkoituksenmukaisella tavalla. Azetsin yhteyshenkilönä toiminut kokenut HR-asiantuntija Essi Henriksson piti valintaryhmään yhteyttä säännöllisesti ja toimi aktiivisesti valinnan tukena kaikissa kysymyksissä. Onnistunut yhteistyö edellyttää rekrytointiammattilaiselta perusteellista perehtymistä asiakkaaseen ja siinä Azets toimi hyvin ja luotettavasti." 

Palaute / Milla Kalliomaa

Lue asiakasreferenssi: Opintokeskus Sivis

 Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynnin puh. 010 756 4500

Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin.

Hyväksyn tietosuojakäytännöt. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.