Nainen, johtaja, suorahaku avaintehtäviin
 
 
 

Suorahaku rekrytointikeinona

Löydämme avainhenkilöt yrityksellesi kohdennetusti suorahaulla.

kysy lisää

 

Avainhenkilön löytäminen yrityksenne tarpeisiin voi olla haastavaa, jolloin kannattaa kääntyä rekrytoinnin ammattilaisen puoleen. Suorahaku on ratkaisu myös silloin, kun rekrytointi halutaan tehdä hiljaisesti. Olemme onnistuneesti löytäneet suorahaulla ammattilaisia myynnin, HR:n, taloushallinnon ja IT-alan vaativiin asiantuntija ja johtotason tehtäviin. Esimerkkejä hakujemme tehtävänimikkeistä ovat Myyntijohtaja, Avainasiakaspäällikkö, HR Business Partner, Business Controller, CFO, Lead Developer ja Software Consultant.

Suorahaku eli headhunting - kohdennetusti tuloksiin

Ilmoitushaku tavoittaa vain aktiivisessa työnhaussa olevat osaajat, jolloin yli 70 % tai jopa enemmän kohderyhmästä jää tavoittamatta. Tutkimusten mukaan nykypäivänä jopa yli 60 % avoinna olevista tehtävistä Suomessa on ylipäätään vaikeasti täytettäviä. Hyödyntämällä kokenutta kumppania suorahaussa yrityksenne löytää osaajia tuloksellisesti.

Suorahaun (headhunting) avulla asiantuntijamme (headhunter) kohdentaa tai rajaa haun tarpeenne mukaan ja rakentaa suorahakuprosessista räätälöidyn kokonaisuuden yhteistyössä kanssanne. Toimimme läpinäkyvästi, joten olet jatkuvasti tietoinen haun etenemisestä. Käymme kanssasi toivotulla tasolla tuloksia läpi prosessin aikana.

Naurava mies tekee töitä läppärillä

Headhunterimme tietävät, miten osaajat tavoitetaan suorahaulla

Hakijamarkkinan tuntemus auttaa tehtävän ja sen vaatimusten määrittelyssä sekä haun kohdentamisessa oikein. Laajan toimialatuntemuksemme pohjalta headhunterimme tietävät, miten eri alojen osaajat tavoitetaan suorahaulla ja miten heidän mielenkiintonsa herätetään. Hyödynnämme rekrytointiammattilaistemme omia verkostoja, osaajapooliamme sekä sosiaalisen median kohdennettuja työkaluja.

Suorahaku edellyttää myynnillisyyttä ja erityisen tehokasta prosessia rekrytoinnissa, sillä tavoitetut osaajat eivät ole aktiivisesti työnhaussa. Kuten rekrytoinnissa aina, myös suorahaussa lupaukset täytyy kyetä myös lunastamaan. Positiivisesti erottuva hakijakokemus on suorahaussa ehdoton vaatimus, josta huolehdimme ehdokkaita kontaktoidessamme ja haastatellessamme. Karsintahaastattelujemme kautta suorahaussa tavoitellaan tyypillisesti kahdesta kolmeen hyvää kärkikandidaattia.

Tarjoamme suorahakua myös jatkuvana palveluna, kun yrityksenne tarvitsee tukea osaajien löytämiseksi pitemmällä aikajänteellä. Lue lisää: vuokraa rekrytoija yritykseesi joustavasti.

Nykyaikainen henkilöarviointimme tuo arvokasta informaatiota valintapäätöstä varten ja vahvistaa positiivista hakijakokemusta. Lue lisää henkilöarvioinnista.

Ota yhteyttä, kerromme lisää rekrytoinnin palveluistamme

Jaana Huhtamäki

Jaana Huhtamäki
Team Leader, Payroll & HR
puh. +358 40 506 4336
jaana.huhtamaki@azets.com
linkedin.com/in/jaanahuhtamaki

 

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.