Johanna Rytivaara

Johanna Rytivaara

Senior HR Advisor, Recruitment
puh. +358 40 455 3651
johanna.rytivaara@azets.com
linkedin.com/in/johannarytivaara

Olen business orientoitunut pitkän linjan henkilöstöammattilainen. Saan voimaa erilaisista asiakkaista ja yhdessä tekemisestä. Nautin siitä, kun voin auttaa asiakasta löytämään mm. uusia toimintamalleja tai tukea heitä eri asioissa ja tilanteissa. Parhaimmillani olen, kun saan työskennellä ihmisten kanssa ja auttaa heitä löytämään oikean henkilön heidän organisaatioonsa. Yksi vahvuuteni onkin, että minun on helppo muodostaa kokonaiskuva asiakkaan tarpeesta. Nämä asiat ovat johdattaneet minut rekrytoinnin, henkilöarviontien ja johdon tukemisen pariin, jossa olen toiminut jo toistakymmentä vuotta.

Olen aktiivinen liikkuja, nautin kulttuurista ja erityisesti musiikista ja konserteista. Olen utelias ja helposti innostuva ja mielelläni kokeilen uusia asioita ja matkustelen uusiin paikkoihin.

Kollegoiden mielestä Johanna on tarkkanäköinen ihmisten ja työyhteisöjen tulkitsija. Hän edustaa tiimissämme pohjoista suoruutta, positiivisuutta ja puheliaisuutta. Johanna on leppoisan suorapuheinen, herkällä vaistolla varustettu ja verkostoitumisen velho.

Tutustu monipuolisiin rekrytointi- ja työnantajakuvapalveluihin.

Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin.

Hyväksyn tietosuojakäytännöt. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.